IPhone 13 256 GB vs iPhone 15 256 GB

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.

Farklılık için Android'den IOS'a geçmeyi düşünüyorum. Bu 2 model arasında kaldım. Aslında iPhone 14 Pro'yu da ekleyecektim ancak fiyatı 50 bin TL'yi aştığı için eledim.

İki modeli de 256 GB tercih edeceğim, alıp 2 sene sonra telefon değiştirmeyi düşünmediğim için 256 GB ile daha uzun süre kullanmayı hedefliyorum.

Burada aklıma takılan bir var. Aradaki 12 bin TL farkı verip iPhone 15 256 GB almaya değer mi? En az 4-5 yıl kullanmayı hedeflediğim için güncelleme desteği ve yazılım desteği olarak iPhone 13 iş yapar mı?

Kullanım amacım tamamen günlük. Oyun oynamıyorum. Sosyal medya ve internette işimi görsün, kamerası gündelik çekimlerde üzmesin yeterli. Batarya olarak normal kullanımda 1 günü rahat çıkarsın.

Aradaki farkı verebilirim maddi olarak, ancak değer mi öğrenmek istediğim kısım burası.

iPhone 15

iPhone 13

@BERWAR Buralardaysan bekliyorum.

Son düzenleme:
İfadeler: T21
Kesinlikle aradaki farka değer. iPhone 15 çok daha uzun ömürlü olacaktır iPhone 13'e göre.

Değer ekran yapısı değişiyor Type-C var 2 sene daha güncel kamerası daha iyi. Benim 13'ten 15'e geçersem sebeplerim bunlar olur.

Yanlış bilgi vermek istemem ama ben iki telefon arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.İkiside birbirine çok yakın telefonlar.Sadece 15'in çentiği farklı diye biliyorum.13 almak bana göre daha mantıklı.Sizin fikriniz nedir bu konuda bilemiyorum.

Sadece derken? Kamerası farklı tamamen.

Sadece derken? Kamerası farklı tamamen.
Benim amcamda da 15 var ve yengeme 13 almayı düşünüyor o da.Apple mağazasına gittikleri zaman oradaki yetkili telefonu anlatırken iki telefonunda neredeyse herşeyinin aynı olduğunu tek farkın çentik olduğunu söylemiş.Dediğim gibi yanlış bilgi vermek istemiyorum duyduğumu söyledim.

İşlemci RAM olarak 15 üstün.

Bence 15 alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…