iPhone 13 256 vs iPhone 14 256

Murat Soydemir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese.
Çok arada kaldım daha sonrasında 1 sene kullanıp satma durumu da olabilir.
O paraları verene kadar Android al demeyin daha sonrasında Android telefonların 2. el değeri çok çabuk düşüyor, biraz da değer düşmesin diye iPhone düşünüyorum.
14 256 ya biraz bütçeyi zorlayarak alıyorum açıkçası RAM, kamera ve batarya farkları var bildiğim kadarıyla...
Arada da 4-5klık fiyat farkı sizce ne yapmalıyım bugün yarın telefonu alacağım...
Renk olarak da mavi düşünüyorum ileriye dönük satarken sıkıntı yaşar mıyım yoksa klasik olarak siyah ve beyaz mı düşünmeliyim kararsız kaldım bu konuda.
Abilerim, kardeşlerim beni aydınlatırsa bu konuyla alakalı memnun olurum birçok konu okudum forum da bununla alakalı ama hepsi 5-6 aylık konular biraz da güncel olması sebebiyle konu açıyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum her bir yorumunuza.

(2. el almak istemiyorum. Pro modelleri de söylemeyin bütçe yetmiyor maalesef )

Son düzenleme:
Aslında tıpa tıp aynı cihazlar. Sadece bariz olarak +2 GB RAM ve daha düşük ön kamera diyaframı var. Neredeyse hiç birşey hissetmezsiniz doğrusu, +2 GB oyun oynuyorsanız işe yarar ama 5 bin TL sadece bu ve isim için... Değer mi?

Neden satacaksınız ki? Ve andorid önermeyin demişsin ama Iphone alacağına o fiyata S24+ al. Uzun sene götürür seni.
androidlerde değer düşüyor almışken kenarda hali hazırda bi para gibi gram altın gibi görüyorum iphonu

iPhone 15 128 şu anda 51k bandında onu önerir misiniz?

androidlerde değer düşüyor almışken kenarda hali hazırda bi para gibi gram altın gibi görüyorum iphonu

Kullanmak için al telefonu, satmak için değil. Paran değer kaybetmesini istemiyorsan altın al o zaman. Telefon her şekilde değer kaybediyor gene. Çok saçma bir düşünce 1 yıl kullanıp satmak istiyorum cümlesi.

Saygıdeğer Technopat vatandaşı 14 256'nın parasına 15 256 alınamıyor mu?

Bence 14 255 almak yerine 15 128 veya 256 al işlemcisi daha yeni hem.

Oda 14 Pro'nun kısılmış hali. Apple ucuz cihazlarında pek yaratıcı değil ne yazıkki, aynı cihazı güncel isimle çıkarıyorlar. Genede 13/14 ikilisinden daha mantıklı olabilir.

Saygıdeğer Technopat vatandaşı 14 256'nın parasına 15 256 alınamıyor mu?

Bence 14 255 almak yerine 15 128 veya 256 al işlemcisi daha yeni hem.
iPhone 15 128 aldım şimdi hepsiburadadan teşekkür ederim

Hepinize teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için iPhone 15 128 aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…