iPhone 13 4 saatte %70 şarj harcadı

Star0ng

Hectopat
Arkadaşlar selam, telefon 19 Mayıs'ta geldi. Şarj aleti 20W, şarj değerleri çok canımı sıkıyor bu değerler normal mi?

1 saat 48 dakika ekran süresindeyken öğlen şarja takmıştım 80'de çıkardım. Şu an ekran süresi 6 saat 13dakika 4 buçuk saat bile olmadan 70 yemesi normal mi? Oyun vs oynamıyorum. Full mobil veri.
Apple Watch ile kullanıyorum ve sosyal medya başka bir şey yok belki 1 saatte müzik dinlemişimdir Spotify'dan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pili %100 iPhone hiç bir şekilde bu kadar harcayamaz hocam. Sıfır mı aldınız? 2. el mi?

Pek bilmiyorum ama ortalama telefon için hiç normal değerler değil.

Pil kaç ki?

Yanlış okumadıysam 4 saat boyunca Full açık ekran da mı 100'den 70'e düşüyor? Yoksa sık kullanmadığınız halde mi 70'e düşüyor? İzlediğim YouTube videolarına göre 4 saat boyunca açık ekranın %30 pil yemesinde sorun yok.

hocam öğlen 12de şarjdan çıkardım o süreden sonra 4 buçuk saate kadar açık ekran süresi aldım. Saat 11 telefonun şarjı 10. %70 gitti 30 nerde 70 nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…