Ben 1 hafta olalı iPhone 13 aldım ve evden çıkamadığım için günlük çok aktif kullanıyorum ama %20-%80 arası kullanıyorum pili. Benim açık ekran sürem günlük resimdeki gibi öyle 9-10-11 saat hep ve çok aktifim yani hiç anlamıyorum da tavsiyeniz var mı ve sorun sıkıntı çıkarır mı? Teli zorlamıyorum.
Ben 1 hafta olalı iPhone 13 aldım ve evden çıkamadığım için günlük çok aktif kullanıyorum ama %20-%80 arası kullanıyorum pili. Benim açık ekran sürem günlük resimdeki gibi öyle 9-10-11 saat hep ve çok aktifim yani hiç anlamıyorum da tavsiyeniz var mı ve sorun sıkıntı çıkarır mı? Teli zorlamıyorum.
Hocam şarjda oynamam da 11 gibi kalkarım akşam 12'ye kadar sadece şarja takınca oynamam şarjdan çıkarır bakmaya devam ederim YouTube falan Mobile Legends falan oynarım.
Hocam şarjda oynamam da 11 gibi kalkarım akşam 12'ye kadar sadece şarja takınca oynamam şarjdan çıkarır bakmaya devam ederim YouTube falan Mobile Legends falan oynarım.
Bende de 15 var pil sağlığım %99 4 ay oldu. Oyun oynamam sosyal medya ve aramalar sabah 7:30 akşam 6 %100 şarj ediyorum eve geldiğimde 30'ları gördüğü oluyor güç tasarrufunda kullanıyorum. 11 Saat ekran süresi iyi bir değer anlayacağınız.
Bende de 15 var pil sağlığım %99 4 ay oldu. Oyun oynamam sosyal medya ve aramalar sabah 7:30 akşam 6 %100 şarj ediyorum eve geldiğimde 30'ları gördüğü oluyor güç tasarrufunda kullanıyorum. 11 saat ekran süresi iyi bir değer anlayacağınız.
Hocam diyorum ki sosyal medya ve aramalar telefonu çok yormamasına rağmen deli şarj yiyor Mobile Legends gibi telefonu ısındıran bir oyunda bile günde 11 Saat kullanmanız iyi bir değer ben oynasam 6 saat anca dayanır sanırım.
Hocam diyorum ki sosyal medya ve aramalar telefonu çok yormamasına rağmen deli şarj yiyor Mobile Legends gibi telefonu ısındıran bir oyunda bile günde 11 saat kullanmanız iyi bir değer ben oynasam 6 saat anca dayanır sanırım.