iPhone 13 alınır mı?

Justice24

Picopat
Sizce alınır mı? Bence alınmaz. Ne kadar özellikli olsa da almam ben. Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce neden alınmaz?
Mesela daha iyi bir batarya deneyimi, kamera kullanımını arşa çıkarması gibi durumlar için almak isteyen bütçesi uygunsa alır.

Alınmaz bence de fiyatına göre özellikleri çok düşük ben iPhone 13 alacağıma S20 modellerine bakarım.

Sizce alınır mı? Bence alınmaz. Ne kadar özellikli olsa da almam ben. Sizce?

Fiyati uçuk o yüzden bence de alınmaz.
Bütçe konusunda sıkıntısı yoksa alabilir ama ülkemiz şartları vergiler 3 telefon parasi ediyor hatta da fazladır.

Alınmaz onun yerine Samsung S20 ya da iPhone 11 alınır.

Pro'su alınır da hacı bu fiyat ne böyle? Kaç tane böbrek veriyoruz bunu almak için?

Tek kriter var oda ihtiyacın ne. Mesela iPhone 11 veya 12 alman ihtiyacını karşılıyorken niye daha yüksek performansa vs ihtiyacın olsun ki. Gerisi fuzuli harcamaya girer. Çünkü zaten her yeni model eskisinden daha iyi özellikler barındırır, böyle olmasa üst model denilmezdi zaten. Yani özellikler ne kadar geliştirilmiş diye bakmaktan ziyade benim buna ihtiyacım var mı diye bakmak lazım.

İhtiyaç varsa ve bütçe müsaitse kesinlikle alınır. Kendi fikrime göre amiral gemisi segmentte Apple'dan başkasına bakılmaz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…