iPhone 13 alınır mı?

BuyukogluF

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Pilot
Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim, ben iPhone 16 almayı düşünüyordum fakat daha bir ay var çıkmasına ve tahminimce 60-70bin arasında olacağını düşünüyorum, planım bu şekildeydi. Fakat bugün aklıma iPhone 13 geldi ve 15 ile arasındaki özellik farklarına baktım. Çok büyük neredeyse 15bin liralık bir fark olmayacağını düşündüm ve iPhone 16 ile de arasında 20-30bin fark olacağını düşünüyorum ve bu fiyat için çok gerek olduğunu düşünmüyorum. Sizce beklemeli miyim iPhone 16'yı yoksa iPhone 13 mü almalıyım veya iPhone 13'ün fiyatı 16 çıktığında düşer mi onu da bekleyebilirim.

Direk 13 alin. Duz seri iPhone cihazlarin hicbiri parasini etmez ama karsilastirma yaparsak en mantiklisi bence 13. 60-70k 60hz cihaza verilecek paralar degil.

Pro modelleri çok daha kaliteli hissettirecektir. Düz model almak şu anda mantıksız.

Güzel bir cihaz. Ailecek iPhone kullanıyoruz (ben hariç) babam 15, annem 13 kullanıyor. Dayımda daha dün sıfır 13 aldı. Bende hala tarihi eser S10+ kullanıyorum, telefon dökülüyor neyse. Alınabilir güzel cihaz.

Düz iPhone almak saçma. O fiyata 2.el Pro'ya da sıfır S24+ var. Yine de illa sıfır iPhone isteniyorsa bence en mantıklı düz iPhone modeli 13.

Düz iPhone almak saçma. O fiyata 2.el Pro'ya da sıfır S24+ var. Yine de illa sıfır iPhone isteniyorsa bence en mantıklı düz iPhone modeli 13.
Evet sıfır istiyorum. 15 Almaktansa 16yı beklemek mantıklı geliyor bana. Düz alıcam ikisini de alırsam.

15 almayın kesinlikle. 15 sorunlu.

Hocam 15 almayı düşünmüyorum, diğer ay bildiğim kadarı ile 16 çıkacak veya onu almayı düşünüyorum ya da 13. iPhone 16 için biraz daha para gerekecek onun için biraz bekleyeceğim onu alırken ama 13ü hemen alabilirim.

iPhone 16 çıktığında, iPhone 13 fiyatı nasıl etkilenir düşer mi, çıkar mı? Tahmininiz var mı?

Son düzenleme:

Bence pek bir fark olmaz. iPhone 16 çıktığında bir bakalım özelliklere 1 ay bekleyin. Konu açın ya da bu konuda etiketleyin bizi yardım edelim. Daha ne olacağı belli değil 16'nın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…