iPhone 13 alınır mı?

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
Akıcı olsun, 4-5 yıl kullanayım yeter. Kamera ve batarya çok önemli değil. Ha tabii su gibi bitsin de demiyorum. Alınır mı? 2024'TR sizce? Şu an 8 kullanıyorum. Teşekkürler.

Oyun oynamam, Instagram Twitter gibi uygulamaları kullanırım.

iPhone alınacaksa da en azından Pro modeli alınmalı, düz modellere üvey evlat muamelesi çekiliyor.

iOS 18 ile kullanım sağlayacaksınız bu yüzden pil konusunda sizi tatmin etmeyecektir. Bence alınmaz. Temiz ve pil sağlığı yüksek 2.el bakabilirseniz mantıklı.

Iphone dan devam etmek istiyorsan tabi neden olmasın. 4-5 yıl götürür mü yani götürür de bataryayı değiştirmen gerekecek 2-3 yıl sonra.

Şu an alınacaksa en az 14 Pro alınmalı. Paran yetmiyorsa S24 alman lazım. Boş para harcamayın sırf iPhone diye. Ben de iPhone kullanıyorum bir olayı yok. Normal telefon işte.

Akıcı olsun, 4-5 yıl kullanayım yeter.

4 5 yıl iPhone 13'ü can çekiştirir.

Kamera ve batarya çok önemli değil. Ha tabii su gibi bitsin de demiyorum.

iPhone 13 bataryası küçük ve yeterli değil muhtemelen 2 yıl olmadan batarya su gibi gidiyor diye şikayetçi olursunuz.

Alınır mı? 2024'TR sizce? Şu an 8 kullanıyorum. Teşekkürler.

Oyun oynamam, Instagram Twitter gibi uygulamaları kullanırım.

Eğer 2.elde satıkacaksa alınır ama 2.elde satma derdi yoksa denk fiyattaki bir S24 hatta bütçe artarsa S24+ daha iyi okur. Ya da 2.el bir iPhone Pro/Pro Max modeli alın.(en az 13 serisi)

3 sene götürür mü rahatça? İkinci el çok güvenli gelmiyor bana.

Para tuzağı gibi geliyor pek bir fark yok tavsiyem 12 ila 11 eğer kalite istiyorsanız S20 falan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…