IPhone 13 alınır mı?

PaX88

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere iPhone 13 hala alınır mı? Şarjı ne kadar dayanır çabuk biter mi?

Günlük kullanımda 1 günü çıkarıyor, yoğun kullanacaksan başka cihazlara yönelmen gerekebilir.

Alınmaz, düz iPhone'lara bulaşılmamalı zaten. Alınacaksa en az Pro bir model alınmalı. Ayrıca iPhone 13 parasına çok daha iyi Android teefonlar var.

iPhone düz modeli alınmaz. Pro model alınmalı. Bu bütçede ise Android tarafında daha güçlü telefonlar mevcut. Örneğin S23-S24 serisi.

iPhone düz modeli alınmaz. Pro model alınmalı. Bu bütçede ise Android tarafında daha güçlü telefonlar mevcut. Örneğin S23-S24 serisi.

Hocam benim de içimde S24 Ultra almak var ama fiyatı bir tık pahalı olsa da yine de IPhone'lara göre F/P olarak daha iyi şu anki telefonum çok kötü ve uzun zamandır kullanıyorum Realme 8 şarjı 1 gün rahat yetiyor. Şu anlık bütçem iPhone 13'e yetiyor alıp belli bir süre kullanıp S24 ultraya geçmek istiyorum.

S24 Ultra yerine S25 serisinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Şu anda S24 alırsanız ikinci elde satmanız imkansıza yakın ve ölü fiyatına. O yüzden iyi bir karar vermeniz gerekiyor. Alacağınız cihazı uzun süre kullanacaksanız zaten doğru bir tercih fakat ben olsam S24 serisine bulaşmam S25i beklerdim. Diğer bir ifadeye şu an 13 alıp tekrar s tarafına geçmeniz tercih meselesi. Bence S25 bekleyin tekrardan 13ü satmakla uğraşmayın ki zaten S25e özel teklifler vs. olacaktır.

Katılıyorum, Samsung'un Türkiye'ye özel fiyatlandırması da göz önüne alınınca daha mantıklı bir tercih olur. Telefonu kullandıktan sonra satmayı düşünmeyin, pahalı fiyata telefon kiralamış olursunuz. S25'i beklemenizi öneririm.

Herkes S25i bekleyin demiş ancak S25 ne kadar özel fiyatlandırmada olsa Ciddi fiyatlara çıkacağını düşünüyorum. Arkadaş anladıgım kadarıyla bir cihazı uzun süreler kullanıyor yani iPhone 13 alması onu çok rahat 3 sene götürür. Bana soracak olursan Satıcam mantığıyla sakın Samsung alma ama S25 çıkınca S24 ultrada fiyatın 45e kadar gerileyeceğini düşünüyorum beklerim dersen bu şekilde alınabilir ama bizim ülkede nolacağı belirsiz bir bakmışsın yeni bir vergi gelmiş cihazlar uçmuş Karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…