IPhone 13 alınır mı?

Hocam ne zamandır kullanıyorsun memnun musun?

S25 çıktığı zaman ortalama fiyatı ne kadar olur.
1 ay 10 gün falan oldu gayet memnunum 2 saattir pubg oynuyorum telefon aşırı sıcak değil 38 39dur muhtemelen elimde çok rahat tutabilirim işlemciden yana sıkıntın olmasın şu ana kadar olumsuzluk yok tek negatif yükleme ve güncelleme yaparken daha fazla ısınıyor ama soğutma sistemi hızlı samsungun her cihazında var sanırım bu galaxy watch güncelleme yaparken saatte ısınıyordu. Samsung bildiğimiz üzere Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapıyor. S25 düz modeli 50bin civarı olacağını düşünüyorum daha sonrasında ise 40 bandına düşer. Samsung amrial cihaz alacağın için 2 3 sene sonra satmana gerek yok bile. 4 5 sene götürür telefon kullanımına göre daha fazla da götürür. Evet bir iphone gibi 2.el fiyatını korumuyor ama Samsung özel kampanyalarla aldığın fiyata takas desteği ile üst modele geçebilirsin aynı şekil bende öyle yapacağım Samsung eko sistemim var yakında yurt dışından laptop almayı düşünüyorum galaxyinin. Hatta bundan 2 ay öncesi kadar s24+ı 20bin TL alabiliyorumdum ama alamamıştım o zamanlar. 10bin TL ek takas desteği indirimle derken 21bin tiye denk geliyordu. Şimdi s24+ alsan s25+a muhtemelen telefon çıktıktan 9ay sonra 10 ay sonra 5-10bin tlye alabilirsin Samsung internet sayfasına özel indirimleri var takip et derim ama artık s25 çıkacağı için s24 stoğu bitirmek amaçlı kampanya yapabilir.

Anladım hocam sağ olasın peki hocam kamera konusunda memnun musun düz S25 çıktığı zaman hangi iPhone modeline kafa tutar kamera konusunda.

Anladım hocam sağ olasın peki hocam kamera konusunda memnun musun düz S25 çıktığı zaman hangi iPhone modeline kafa tutar kamera konusunda.
16 ve 16 plusa kafa tutar diye düşünüyorum, kamera olarak beni tatmin ediyor ay fotoğrafı çekebiliyor ama tabi kim çeker ayda yılda bir, video konusunda 8k video çekiyor ve 2k ekranı sayesinde aşırı canlı ve gözü yoracak derece canlı bir video uzun süre bakamıyorum o derece harika tabi bu manzara videolarında daha etkili fotoğraf konusunda çok iyi olduğunu söyleyebilirim tabi son model vir iphone ile karşılaştırınca bazı fotoğrafları iphonw daha iyi çekiyor bu biraz zevklere göre değerlendirilir. Ama emin ol sen kesinlikle üzmez fotoğrafçılık bile yapabilirsin.

Evet hocam üzmiceğini ben de biliyorum hatta fotoğraftaki nesneleri silme konusunda Android daha başaralı videolarını izledim biraz önce. Ön kamerası nasıl hocam.

Evet hocam üzmiceğini ben de biliyorum hatta fotoğraftaki nesneleri silme konusunda Android daha başaralı videolarını izledim biraz önce. Ön kamerası nasıl hocam.
Ön kamerasını çok fazla kullanmadım ama portre modunda biraz efekt yapıtor gibi mesela buğday tenliyim ama biraz daha beyaz oluyor ışık vurunca tabi bu yapay zekadan dolayı kapatabiliyorsun. Aşırı bir oynama yapmıyor zaten ışık vurunca düzenleme ile daha beyaz gösteriyor bu yüzden. Fotoğrafta bozulma ve bulanık gösterme olmuyor her şey net şekilde çekiyor. Yani memnun eder ön kamerası da. Çok fazla kullanmadığım için yanıltıcı olabileceğinden pek yorum yapamadım kusura bakma. Ama gayet kaliteli fotoğraflar çekiyor buna emin olabilirsin. Her hangi bir mağzaya gidip deneyimleyebilirsin.

Hocam yalan yok ben Samsung'u IPhone'dan daha çok seviyorum daha iyi buluyorum şu an kullandığım telefon Realme 8 gün boyu %100 şarjla saatlerce sosyal medyada gezinmemi sağlıyor şarj derdim olmuyor ama iPhone kullanan arkadaşlarımın durmadan şarj derdi oluyor şarjları biter diye telefonu acıp sosyal medyada gezinmiyorlar geziniyorlarsada az geziniyorlar okulda telefonu kutuya koyunca telefonlarını komple kapatıyorlar şarj konusunda iPhone cidden üzüyor.

Buna kesinlikle katılıyorum bazı konularda da bunu kanıtlayacak şekilde cevapladım ben arkadaşımda iphone 13 var sanıyordum meğerse iphone 14 varmış pubgde 1 saat oynadık bende ultra ayarlarda 2k ekran parlaklık yarıdan fazla %15 civarı giderken arkadaşta minimum grafiklerde ve parlaklıkta %30 şarjı gitti ve telefonu aşırı ısınıyor. Ben öyle bir sorun yaşamıyorum. Film izlerken bile şarja taktığını görüyorum. Bende samsug ekosistemi var kulaklık saat bağlı şekilde kullanırsam bir günü zor çıkartıyor ama tabi sabahtan akşama kadar beni idare ediyor. Müzik dinliyorum yolda film ya da video izliyorum mobil veri açık Bluetooth açık şekilde. Bir günü zor çıkartıyor dediğim sabah 9da full şarjla çıksam akşam 8 gibi falan şarja takmak zorunda kalıyorum. Bu da her zaman olmuyor kullanıma bağlı biraz. Powerbank bile samsung aldım ama tabi samsung fanboyluğu yapmıyorum bazı konularda iphonnun son modelleri daha iyi ama para işin içine girince o kadar paraya da hak ettiğini düşünmüyorum samsung parasını hak eden bir cihaz.

Fanboylukla alakası yok be hocam neyin ne olduğu belli. O kadar para verip şarj sıkıntısı çekmek istemem şahsen. Ocak ayında S25 çıksında fiyatı falan uygun gelirse alırım.

Fanboylukla alakası yok be hocam neyin ne olduğu belli. O kadar para verip şarj sıkıntısı çekmek istemem şahsen. Ocak ayında S25 çıksında fiyatı falan uygun gelirse alırım.
Haklısın ama bazıları iphone fanboyluğu yapacak diye biz gerçekleri söyleyince samsung fanboyu diyorlar. 16ya lafım yok ama gidipte iphone 14 ile s24+ saçma oluyor. Eğer s25 tatmin ederse muhtemelen s25 ultraya geçiş yaparım yaza doğru. Tabi ultra kaba duruyor çıkınca göreceğiz.

Normalde değiştirmem ama snapdragon ile çıkacağı için düşünüyorum. Ve s25 ultra bu sefer kaba durmayacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…