iPhone 13 alınır mı?

ShawWins

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam, yeni yılınız kutlu olsun.
Mi 11T 256/8 telefonum var.
Ön ekranı Airsoft silahımın mermisi denk geldi ve ölü piksel oluştu.
Arka cam kırıldı.
Ve 2. hoparlör çalışmıyor kısacası öldü zaten sevmiyordum.
iPhone geçmek istiyorum şu anlık aklımda 13 var ama Dynamic Island bayılan biriyim, önerilerinizi bekliyorum. Kararsız kaldım.

Arka cam kırıldı.
iPhone geçmek istiyorum şu anlık aklımda 13 var ama Dynamic Island bayılan biriyim, önerilerinizi bekliyorum. Kararsız kaldım.
PTT AVM'de 53 bin liraya mı ne IP 14 Pro satan bir mağaza var bi bakın isterseniz.

PTT AVM'de 53 bin liraya mı ne IP 14 Pro satan bir mağaza var bir bakın isterseniz.

Beklerim dersen SE4 çıkacak iPhone 14'ün ekranını 15'in kamerasını kullanacak 2 3 ay içinde piyasaya sürülür yaklaşık fiyatı da 40 civarı olur diye düşünüyorum. Alır 10 sene kullanırsın.

Arka cam kırıldı.

iPhone 13 alınır ama sıfır olarak alınmaz çünkü fiyatını hak etmiyor.

2. El olarak nereden alabiliriz peki güvenilir bir şekilde?

Sahibinden ve Letgo üzerinden alabilirsin. %100 güvenilir değil çünkü bozuk, kusurlu ürün satan dolandırıcılar var. Telefonu incelemen ve telefondan anlaman lazım. En güvenlisi sahibinden Param Güvende hizmeti ile satın alıp, evine geldikten sonra inceleyip, beğenmezsen koşulsuz şartsız iade hakkın mevcut. Satıcı reddetse bile iadeyi, 2.gönderişinizde iade kabul oluyor.

Aslında koşulsuz şartsız değil fakat cidden cihaza siz zarar verdiyseniz bile satıcının bir kanıtı yoksa gene de paranızı alabiliyorsunuz o yüzden satıcının elinde cihazı size göndermeden önce sağlam olduğuna dair ciddi sağlam bir kanıtı olması lazım. Dolandırıcı olan birisi de böyle bir kanıt elinde bulunduramaz çünkü cihazı bozuktur. Ya kısacası Param Güvende ile bir şey alırsan onu kesinlikle iade edebiliyorsun paranı alıyorsun sorun yok.

iPhone alınırsa yurt dışı alınmalı bence, yurt içi acayip pahalı fiyatlara satılıyor.
Yurt dışı alacaksanız olabilir fakat yurt içi alacaksanız S24 tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı