iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
20000

maes7rocompz

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Merhaba, şu anki cihazım mı 8 Lite, telefonun donmasından ve Play Store'un açılmamasından dolayı iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya kaliteli bir Android mi almalıyım? Piyasada 33bin TL olan iPhone 13, tanıdık bir arkadaşımın dükkanında 20 bin TL civarı.

Merhaba, şu anki cihazım mı 8 Lite, telefonun donmasından ve Play Store'un açılmamasından dolayı iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya kaliteli bir Android mi almalıyım? Piyasada 33bin TL olan iPhone 13, tanıdık bir arkadaşımın dükkanında 20 bin TL civarı.

Eğer sıfır ve yurt içi ise alınır, tanıdık sonuçta. Bunun haricinde, 25-28 bin TL civarına çıkabilirseniz daha iyi Android modeller vardır.

Eğer sıfır ve yurt içi ise alınır, tanıdık sonuçta. Bunun haricinde, 25-28 bin TL civarına çıkabilirseniz daha iyi Android modeller vardır.
Yurt içi, ikinci el ama sıfırdan bir farkı yok. 6 yıldır android kullanıyorum ve yakın zaman önce iPad aldım, performansına hayran kaldım. O yüzden iPhone almayı düşünüyorum.

iPhone kullanmak istiyor olabilirsiniz ben bunun dışına çıkarak cevap vereceğim, aynı fiyata Android tarafında 7 sene güncelleme desteği sunan cihazlar var . iPhone 13'ün de güncelleme olarak çok vaktinin kalmadığını göz önünde bulundurmak gerek.

20'ye güvendiğiniz birinden alıyorsanız alınır. 30'a alınmaz ama arkadaşın dediği gibi daha iyi Android telefonlar var.

iPhone kullanmak istiyor olabilirsiniz ben bunun dışına çıkarak cevap vereceğim, aynı fiyata Android tarafında 7 sene güncelleme desteği sunan cihazlar var. iPhone 13'ün de güncelleme olarak çok vaktinin kalmadığını göz önünde bulundurmak gerek.

Ikinci el kısmını kaçırmışım kusura bakmayın o zaman tercih edilebilir güveniyorsanız eğer.

Türkiye'deki fiyatlarıyla Apple almak akıl karı değil. O bütçede S24 varken 13'ün yüzüne bakılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı