iPhone 13 alınır mı?

Ne konuda önde?
13 alacağıma S24 alırım.
Ekran, kamera, işlemci, batarya, güncelleme desteği ve Galaxy AI ile geçiyor.
Eskiden Android'ciydim de, şu an Android, karmakarışık ve bloatware ile dolu geliyor bana. Bir sürü uygulama, kötü arayüzler falan.

Honor 400'ün arayüzü olan MagicOS iyileşmiş halde ama mesela OneUI kötü duruyor bence.

Galiba yeni Samsung'lara da Rom atılmıyormuş artık.

iPhone 13 çok ısınıyor, gereksiz uygulamaları ise shizuku + canta ile(forumda vardı linkleri ve rehberi) root olmadan Samsung'da kaldırabilirsiniz. Redmide yapamadım güvenlik yazılımı izin vermiyor.

iPhone 13 çok ısınıyor, gereksiz uygulamaları ise shizuku + canta ile(forumda vardı linkleri ve rehberi) root olmadan Samsung'da kaldırabilirsiniz. Redmide yapamadım güvenlik yazılımı izin vermiyor.
Ben ADB AppControl adlı yazılımla da kaldırırım, onda sorun yok. Yarın AVM'lere gidim, bi' deneyim telefonları artık.

One UI Android'de açık ara en iyi arayüz yalnız keza S24 iPhone 13'ten de kat kat iyi.

Ya zaten Apple seviciliği yapıyorsunuz size daha iyilerini söylüyoruz havadan sudan şeyleri bahane ediyorsunuz kafanıza koymuşsunuz zaten 13 almayı gidin alın.

Annenin ihtiyaçlarını bilmiyorum ama annenize bir orta segment telefon bile alınabilir. (neye ihtiyacını olduğunu bilmiyorum)

Son düzenleme:
Şimdi hocam Honor 400 almayı planlıyordum başta ama arka kasası plastik yani. Ondan 20.000 TL vermek istemedim. Denemek lazım yani.
S21 FE'de düşünüyordum ama o da galiba kronik olarak ısınma problemi var.

A56 ve A36'da bence özellikleri iyi değil ama aşırı pahalı.

Ben de biraz daha miktar artırıp; iPhone 12, iPhone 13 ya da S24 FE'yi düşünüyorum şimdilik.

Ben iOS arayüzünü seviyorum, kendim de iOS kullanıyorum 4-5 senedir.

S21 FE'yi ele artık zaten.
iPhone 12 tarihi eser keza iPhone 13 de o yolda hâlâ 13 alacağıma S24 alırım diyorum.
Ama bu 3'ü arasından S24 FE.

S21 FE'yi ele artık zaten.
iPhone 12 tarihi eser keza iPhone 13 de o yolda hâlâ 13 alacağıma S24 alırım diyorum.
Ama bu 3'ü arasından S24 FE.
Aynen S24'te olabilir, o da canavar zaten. Ben onu 40.000 TL sanıyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…