memotokim Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:02 #41 fercklenn dedi: 15 ile 16 aynı desem yeridir, kamera tuşu ufak işlemci farkı, 2 GB RAM farkı ve AI dışında fark yok. 15 bin lira bunlara değmez. 15 al geç en az 4 sene kullanırsın rahat. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynayan biri değilimdir zaten, bu telefon beni pişman etmeyecekse aralığa doğru almayı düşünüyorum, işlemcileri arasında çok fark var mı?
fercklenn dedi: 15 ile 16 aynı desem yeridir, kamera tuşu ufak işlemci farkı, 2 GB RAM farkı ve AI dışında fark yok. 15 bin lira bunlara değmez. 15 al geç en az 4 sene kullanırsın rahat. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynayan biri değilimdir zaten, bu telefon beni pişman etmeyecekse aralığa doğru almayı düşünüyorum, işlemcileri arasında çok fark var mı?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.555 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Pazartesi 19:09 #42 memotokim dedi: Çok oyun oynayan biri değilimdir zaten, bu telefon beni pişman etmeyecekse aralığa doğru almayı düşünüyorum, işlemcileri arasında çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun oynasan bile fark edemezsin, iPhone 15 biraz daha ısınıyor kılıfla kullanırsan çok fark edilmez. İlk 3-4 gün ısınması normal, bataryayı kalibre ediyor cihaz.
memotokim dedi: Çok oyun oynayan biri değilimdir zaten, bu telefon beni pişman etmeyecekse aralığa doğru almayı düşünüyorum, işlemcileri arasında çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun oynasan bile fark edemezsin, iPhone 15 biraz daha ısınıyor kılıfla kullanırsan çok fark edilmez. İlk 3-4 gün ısınması normal, bataryayı kalibre ediyor cihaz.
memotokim Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:12 #43 fercklenn dedi: Oyun oynasan bile fark edemezsin, iPhone 15 biraz daha ısınıyor kılıfla kullanırsan çok fark edilmez. İlk 3-4 gün ısınması normal, bataryayı kalibre ediyor cihaz. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim yardımlarınız için. Dediklerinden yola çıkarak iyi ve fiyatına değecek bir cihaz olduğunu çıkardım.
fercklenn dedi: Oyun oynasan bile fark edemezsin, iPhone 15 biraz daha ısınıyor kılıfla kullanırsan çok fark edilmez. İlk 3-4 gün ısınması normal, bataryayı kalibre ediyor cihaz. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim yardımlarınız için. Dediklerinden yola çıkarak iyi ve fiyatına değecek bir cihaz olduğunu çıkardım.