iPhone 13 almak için en uygun zaman nedir?

Bütçe
35000

xanaxaddict

Decapat
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Dostlar merhaba bildiğiniz gibi Apple 9 Eylül salı günü yeni modeli iPhone 17 serisini tanıtacak. Ben de yazın başından beri iPhone 13 almayı düşünüyorum ancak parayı yeni çıkardım. Şu anda Vatan Bilgisayar'da fiyatı 35.999 TL Hepsiburada'da ise 34.000 TL (siyah). Sizce yeni model tanıtılana kadar beklemeli miyim? Yoksa bir an önce alınır mı? Genel olarak önceki yıllardaki iPhone modellerinin yeni model piyasaya çıktığındaki fiyat grafiklerine baktığımda Eylül'de durgunluk kasım'da ise sert düşüşler gördüm ancak kasım'a kadar bekleyecek vaktim yok. Sizin tavsiyeniz nedir? Şu anda banka hesabımda yeterli para var sadece kararsızım. Bir de son olarak Hepsiburada sitesinden hiç elektronik cihaz almadım, sizce sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta şu anda sıfır 13 almak pek mantıklı değil ikinci el temiz alırsan hem zarar etmezsin hem de para kalır düşünürsen elimde 13 var.

Hocam 13 bence 11'den sonra çıkmış en iyi sağlam sorunsuz cihazı. 11 gibi uzun bir süre kullanım sağlar. Hatta bildiğim kadarıyla şu an 11'den sonra en fazla satış yaptığı cihazda 13. Ben sattığıma pişman oldum bir tık bence kesinlikle hâla alınır. Hepsiburada’dan hepsiburada satışlı ya da gürgençler satışlı olanlara bakabilirsin garanti ve fatura noktasında sana daha iyi güven sağlar.

iPhone 14 cıktıgında iPhone 12 1-2 bin TL civarında dusmus 17 cıktıgında 31-32 bandına inebilir.

Öldü telefon artık, eskidi değerini korumayacak ve verilen paranın hakkını veremeyecek. Para israfı.

Ben hiç öldügünü dusunmuyorum hocam 11 bile şu an sapasağlam kullanılıyor 13 de cok iyi şekilde kullanılır fikrimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…