iPhone 13 almak mantıklı mı?

Bütçe
35000

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum donmalar kasmalar aramalarsa sıkıntılar çekiyorum.
Gün içinde işim gereği çok fazla telefonla konuşuyorum onun için hız ve aramalarda sorun yavaşlamama sebep ve almışken de Android almak istemiyorum, iOS denemek istiyorum stabilizasyonundan dolayı.
Bir miktar var bir de ihtiyaç kredisi almayı düşünüyorum onun içinde hem ileride gelecek zamları düşünerek hem de almışken üst seviye olsun. iOS bildiğiniz gibi 4 5 6 yıl gidiyor sorunsuz hala 6S 7 7S kullanan kişiler var sorunsuz. Kafamda 13 almak var ya da ya da direkt 14 Plus var batarya ve yeni bir telefon olduğu için arada ki fiyat farkına değer mi bir de bu var tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini alırsanız alın mantıklı bence. Ben de huawei kullanıyordum kasmalardan donmalardan o kadar sıkıldım ki 2 gün önce gittim Iphone 11 aldım. Baya memnunum.

iPhone 14 Plus daha mantıklı olur ama bunun için krediye girmek bana saçma geliyor. En azından iPhone 11'e yönelip 4 5 sene rahatça kullanabilirsin. He illa 11 üstü bir şey olsun diyorsan 12 mantıksız olur 13 ile az bir fiyat farkı var zaten 13 al geç.

Bataryadan beklentin çok fazla ise 14 Plus almanı tavsiye ederim.

iPhone 14 Plus almak yerine iPhone 13 Pro almak daha mantıklı. Farka değmez dersen iPhone 13 al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…