yigt022 Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G780 i5 11400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2023 #1 iPhone 13 kullanıyorum. 1 haftadır App Store cihazda yok, uygulama indiremiyorum. Kendi kendine kayboldu. Google'dan indirmeye calısıyorum kendi sitesinden Safari bu adresi gecersiz buldu gibi bir yazı cıkıyor. Ne yapmam gerekiyor?
iPhone 13 kullanıyorum. 1 haftadır App Store cihazda yok, uygulama indiremiyorum. Kendi kendine kayboldu. Google'dan indirmeye calısıyorum kendi sitesinden Safari bu adresi gecersiz buldu gibi bir yazı cıkıyor. Ne yapmam gerekiyor?
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #11 Müco bey dedi: Hocam annemin kullandığı uygulamalar belli başlı, mağazayı da çok kullanmadığı için dert etmedim ben pek. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. Artı 0 Eksi
Müco bey dedi: Hocam annemin kullandığı uygulamalar belli başlı, mağazayı da çok kullanmadığı için dert etmedim ben pek. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin.