iPhone 13 arka kamerası dalgalanıyor

Elif.kara

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 13 arka kamerası ile bir video çektim PC ekranından fakat dalgalanmalar oluştu. Aynı anda başka bir telefon kamerası ile de çektik böyle bir şey yok. Telefonu bir ay önce aldım. iOS18.1 sürümüne sahip sıfır bir telefon. Tam olarak nasıl adlandıracağımı bilmiyorum ama dalgalanma şeklinde. Videosunu ekliyorum. Bu durum normal midir? Linki aşağıda. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung'un ekranlarının kameralarda pırpırlanması gibi olmuş.

Merhaba, iPhone 13 arka kamerası ile bir video çektim PC ekranından fakat dalgalanmalar oluştu. Aynı anda başka bir telefon kamerası ile de çektik böyle bir şey yok. Telefonu bir ay önce aldım. iOS18.1 sürümüne sahip sıfır bir telefon. Tam olarak nasıl adlandıracağımı bilmiyorum ama dalgalanma şeklinde. Videosunu ekliyorum. Bu durum normal midir? Linki aşağıda. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal değil gibi gözüküyor. Bende de iPhone 13 var, böyle bir şey ile karşılaşmadım.

Işığa göre karartılar şeklinde de çıkabiliyor bazen. Eğer normalde sıkıntı olmuyorsa, açık alanda falan, düzelir. Bende de hem Monster laptopta, hem iPhone 8 Plus'ta hem de iPhone 16'da ışığa göre ya da başka bir dış etkene göre bazen oluyordu ama çözemedim. Kendiliğinden geçiyor sonra. Test etmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı