iPhone 13 aşırı ısınıp kasıyor

tahaboss01

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi bir önceki konumda sıfırlama zararlı değildir yazılmıştı ama aldığım günden bugüne kadar toplam 6 kere sıfırladım ve şu an aşırı ısınma var. Sosyal medyada oyunda kasma PUBG'de filan ısınma yanacak derecede (50 60 GB dolu 70 filan boş alan şu an da) sıfırlama sonrasında meydana geldi. Ne yapmam gerekir? En kısa sürede bilen birisi cevaplarsa mutlu olur.

iPhone 13 zaten genel olarak ısınan bir cihaz, oyunlarda falan kasmasına eh işte diyebilirim ama sosyal medyada kazması normal değil. Bilgim dahilinde değil, bilen birisi cevaplayacaktır.

Herkese selamlar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi bir önceki konumda sıfırlama zararlı değildir yazılmıştı ama aldığım günden bugüne kadar toplam 6 kere sıfırladım ve şu an aşırı ısınma var. Sosyal medyada oyunda kasma PUBG'de filan ısınma yanacak derecede (50 60 GB dolu 70 filan boş alan şu an da) sıfırlama sonrasında meydana geldi. Ne yapmam gerekir? En kısa sürede bilen birisi cevaplarsa mutlu olur.

Kronikli cihaz. Pil sağlığından kaynaklı değil. Elime defalarca geçti hepsinde buna rastladım. Şu an biraz daha gündeme oturdu alınacak iOS cihazlardan diye ama bence alınmayacak cihazlardan. Ben direkt IPhone'nin düz versiyonlarını önermiyorum. ITunes'den son bir kez sıfırlamayı dene sıfırdan kurulum yap. Yine aynı sıkıntıyı yaşarsan garantiliyse cihaz cihazı yolla Apple'ye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı