iPhone 13 bataryası yeterli mi?

Njord16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
Arkadaşlar iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sıfır alacağım? Sizce IPhone'un bataryası yeterli mi gün içinde? Bitmesini istemiyorum. Şu an Xiaomi Note 11 Pro kullanıyorum ve hiç mağdur etmedi o konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sıfır alacağım? Sizce IPhone'un bataryası yeterli mi gün içinde? Bitmesini istemiyorum. Şu an Xiaomi Note 11 Pro kullanıyorum ve hiç mağdur etmedi o konuda.

Ben kullanıyorum, günde 1 kere şarja takıyorum 2. yılını tamamladı ve 94 pil sağlıyım var.

4 yıl önce piyasaya sürülmüş bir telefonu neden sıfır almak istiyorsunuz?

Pro max olmadığı sürece iPhone bataryalarından çok bişey beklemeyin. Hafif kullanımda 1 günü çıkaracaktır.

ikinci elden temiz 13 pro düşünürsen kesinlikle tatmin olursun, eski cihazım kendi tecrübelerime göre tavsiye ediyorum. 15 proya geçtim ve bazen gerçekten 13 proyu özlüyorum.

Ne kadar kullandığına bağlı. Gününün yarısı telefonla geçiyorsa ayrı, 1-2 saati geçiyorsa ayrı. Oyun oynamıyorsan her halükarda günü çıkartır.

60 Hz hiç sorun değil şu an da 60Hz kullanıyorum 120Hz bir ekrana sahip olmama rağmen benim için önemli değil. Oyun oynayan biriside değilim sosyal medya kullanırım maksimum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı