iPhone 13 bataryası yeterli midir?

Denler

Decapat
Daha fazla  
iPhone 13'ün bataryası yeterli midir? Nasıl bir kalitedir ve ne kadar süre dayanır?

Hangi şartlar altında ne şekilde ne kadar dayanır ayrıntılı konuşmakta fayda var. Ben 8 aydır kullanıyorum pil sağlığım 99 ve bana bütün gün rahat yetiyor. Her gün öğlene doğru şarj ederim. Eğer 0'a kadar beklersem 30 saati falan rahat çıkartır. Ama tabii ki bunlar pili nasıl optimize ettiğinizle de alakalı.

Aktif kullanımda 8 saate kadar gidiyordu. Tabi buna pil sağlığının zamanla düşeceğini eklersek, gittikçe azalacak.

Yeter ama çok sık kullanıyorsan günü çıkarmayabilir. Kuzenimde var ve sıkı kullanımda iyi gittiğini söylüyor. Tabii test etmeden bilemeyiz.

iPhone 13'ün bataryası yeterli midir? Nasıl bir kalitedir ve ne kadar süre dayanır?

1 günü çok rahat çıkartıyor, zorlarsanız 1.5, 2 günü bile görürsünüz. Ayrıca ne kadar süre derken telefon hakkında konuşuyorsanız en az 4-5 yıl rahat götürebilecek bir telefon.

iPhone 13 bataryası oyun oynamadığın taktirde mobil veride bir günü rahat çıkartır. Wi-Fi'de oyunsuz 1.5-2 günü görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…