Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #21 Değmez bence.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #22 Atamyolundayız dedi: Hocam konuyla alakasız ama SSD bölümüne yazık etmişsiniz. 980 Pro yakışır sisteminize Genişletmek için tıkla... Stoklarda yoktu hocam ama seneye ufak bir uprade yapacağım.
Atamyolundayız dedi: Hocam konuyla alakasız ama SSD bölümüne yazık etmişsiniz. 980 Pro yakışır sisteminize Genişletmek için tıkla... Stoklarda yoktu hocam ama seneye ufak bir uprade yapacağım.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #23 KRYPTON1X dedi: Android sistem sıkıldım artık tekrar iOSa dönmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. iPhone 13 yayınlanınca özelliklerine bakıp, ürünü alırsınız. Ben orta sınıfa hitap eden uygun fiyatlı telefon alma taraftarıyım, yoksa iPhone modellerine kinim yok.
KRYPTON1X dedi: Android sistem sıkıldım artık tekrar iOSa dönmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. iPhone 13 yayınlanınca özelliklerine bakıp, ürünü alırsınız. Ben orta sınıfa hitap eden uygun fiyatlı telefon alma taraftarıyım, yoksa iPhone modellerine kinim yok.