iPhone 13 cok ısınıyor

Berawst

Hectopat
Daha fazla  
Pazar gunu 0 iPhone 13 aldım konum servıslerı takıpı ve arka planda yenılemeyı kapadım. Yine de telefonum cok ısınıyor ve şarjı gidiyor arkadaşımla denedik pil sağlığı %97 benim 100 onun 5 şarjı gitti benim 6 ve benim telefon elde tutulmayacak kadar ısındı. Ne yapmam lazım?

Resmi Türkiye garantili ise servise gidin bir sorunu varsa 0'ı ile değişim yapacaklardır.

Hocam demekki gerektiğinden fazla güç tüketip ısınıyor.Garantiye yollamanızı öneririm eğer bi sorun varsa değişim veya onarım yaparlar zaten.

Ha bu arada yeni alındığında 1 hafta falan şarjları hızlı tükeniyor telefonların ısınma da olabiliyor 1,2 hafta sonra sorun kalmayabilir.

Ha bu arada yeni alındığında 1 hafta falan şarjları hızlı tükeniyor telefonların ısınma da olabiliyor 1,2 hafta sonra sorun kalmayabilir.

Bir de oyle deneyeyim hocam 2 hafta sonra baktım fuzelmefı servıse verırım.

2 hafta olmadan gönderin garantiye çünkü 2 haftayı geçerse önce anakart tamiri yaparlar değişim arka planda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…