iPhone 13 darbe aldı

symadogan

Picopat
Daha fazla  
Telefonum ceketimin cebindeydi, hızlı yürüyordum ve direğe çarptı sertçe. Telefon da darbe aldı kesin. Sonra cebimden çıkardım banka oturdum yanıma indirdim arkadaşım da yanlışlıkla üstüne oturdu 🤦🏼‍♀️ acaba telefon bir hasar almış mıdır ya? Şu an için bir problem yok gibi ama iç ekran ya da içten bir hasar görmüş müdür?

Telefonum ceketimin cebindeydi, hızlı yürüyordum ve direğe çarptı sertçe. Telefon da darbe aldı kesin. Sonra cebimden çıkardım banka oturdum yanıma indirdim arkadaşım da yanlışlıkla üstüne oturdu 🤦🏼‍♀️ acaba telefon bir hasar almış mıdır ya? Şu an için bir problem yok gibi ama iç ekran ya da içten bir hasar görmüş müdür?

Hocam teknik servise kontrole gidin derim.İPhone android gibi değildir kırılgandır...

Hocam ekran hasarlı olsaydı belli ederdi çizgi oluşturdu veya pikseller bozulur tarzı şeyler ama anakart için aynı şeyi söyleyemem şuan sorunsuz çalışıyor olabilir ama ilerde sorun yapabilir. Belki de şansınıza anakartın metalleri zarar görmüşte olabilir.

Hocam bütün olaylarda sizi bulmuş :( Bir dokunmatiğine bakın bir sorun yoksa belki ucuz atlatmışsınızdır ama içinize yine sinmediyse bir telefoncuya götürün.

Hocam teknik servise kontrole gidin derim.İPhone android gibi değildir kırılgandır...
İçini açarlar mı

Hocam bütün olaylarda sizi bulmuş :( Bir dokunmatiğine bakın bir sorun yoksa belki ucuz atlatmışsınızdır ama içinize yine sinmediyse bir telefoncuya götürün.
Malesef ya çok şanssız günümdeydim şuan için telefonun bütün işlevleri çalışıyor ama içim rahat değil yine de :(

Hocam ekran hasarlı olsaydı belli ederdi çizgi oluşturdu veya pikseller bozulur tarzı şeyler ama anakart için aynı şeyi söyleyemem şuan sorunsuz çalışıyor olabilir ama ilerde sorun yapabilir. Belki de şansınıza anakartın metalleri zarar görmüşte olabilir.
Napmam lazım peki şimdi servise felan götürsem içini açarlar diye korkuyorum

Görse kendini belli ederdi şu anda eskisi gibiyse her şey, problem yok demektir.

İçini açarlar mı?

Maalesef ya çok şanssız günümdeydim şu an için telefonun bütün işlevleri çalışıyor ama içim rahat değil yine de :(

Napmam lazım peki şimdi servise falan götürsem içini açarlar diye korkuyorum.

Hocam dışında bir şey yoksa sorun olacağını sanmam bende 11 Pro Max var defalarca çok kötü düşürdüm içinde hiçbir sıkıntı yok yani her şeyi normal.

Hocam dışında bir şey yoksa sorun olacağını sanmam bende 11 Pro Max var defalarca çok kötü düşürdüm içinde hiçbir sıkıntı yok yani her şeyi normal.
Teşekkür ederim bugün telefoncuya götürdüm Bİn pişman oldum adam hattımı çıkardı o boşluğa üfledi olabildiğince üfledi sonra sorun yok diyip verdi o kadar sinirlendim ki gazındaki tükürük salya telefona geçti resmen 😅 ay bide pinpirikliyim ekran camı mı değişti nano daha iyi dedi onu taktı fakat temizlerken ekranı kirli bi bezle temizledi ve takacagi ekran koyuma kabıyla camın üstünü süpürdü bildiğin acaba camda çizilme olmusmudur o kadar sinirlendim ki hep böyle şeyler beni buluyor ya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı