iPhone 13 Deji batarya nasıldır?

dgknn010

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, iPhone 13 için Deji batarya kullanan var mı, memnun musunuz, ilk günkü gibi performans artışı oldu mu? Aynı zamanda telefonun hızlandı mı? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deji en kaliteli bataryadır benim gözümde performans olarak mükemmel ötesi Deji batarya satan bayilerdir genellikle güvenilir hizmet sunan bayilerdir tavsiye ederim.

Deji en kaliteli bataryadır benim gözümde performans olarak mükemmel ötesi Deji batarya satan bayilerdir genellikle güvenilir hizmet sunan bayilerdir tavsiye ederim.
Daha önce iPhone cihazda deneyimleme şansınız oldu mu internette araştırdım ama telefon pil sağlığını tam okuyamadığı için işlemci hep kısıtlı olarak çalışıyormuş benim en büyük sorunum Ekran Süresi değil cihazın performansı çalışmaması ve donması ben sadece cihazın hızlı çalışması için pil değişimi yapma ihtiyacı duyuyorum zaten çoğu yerde telefonu şarja takma imkanım var.

D

Daha önce iPhone cihazda deneyimleme şansınız oldu mu internette araştırdım ama telefon pil sağlığını tam okuyamadığı için işlemci hep kısıtlı olarak çalışıyormuş benim en büyük sorunum ekran süresi değil cihazın performansı çalışmaması ve donması ben sadece cihazın hızlı çalışması için pil değişimi yapma ihtiyacı duyuyorum zaten çoğu yerde telefonu şarja takma imkanım var.

Daha önce deneyimledin ve performansından gayet memnunum işlemci sorunu falan yok gayet harika çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı