iPhone 13 düşük güç modu bataryaya zarar verir mi?

430518

Hectopat
Arkadaşlar genelde akşamları işlerim çok yoğunlaşıyor ve telefonla daha fazla vakit geçiriyorum ve şarjım hızlı bitiyor, düşük güç modunu açsam bataryaya zarar verir mi? Araştırdığımda telefonu kısıtladığı için telefonun daha çok ısındığını, ve ısındığı için bataryanın zarar verdiğini falan söylüyorlardı. Bunlar doğru mu? Çünkü gerçekten yetmiyor pil.

Bir de diyelim düşük güç modunu açtık, en fazla ne kadar pil kullanımı sağlar? Pilim 35-40 olduğu gibi açmayı düşünüyorum.

Öyle bir şey olsa cihazına koymazlardı otomatik parlaklığı falan açıyor arka plan etkinliğini sinirlama gibi şeyler var ne yaptığını yazar zaten. Örnek veriyorum sen gidip parlaklık açık PUBG oynarsan hiçbir işe yaramaz güç tasarrufu.

Peki hocam ne kadar kullanım sağlar? Yani beni 35-40 da açsam ekstradan 1-2 saat götürür mü?

Benim eski iPhone 6s, düşük pil modunda değilken şarjı yarım saat zor dayanıyorken güç düş pil modunda 3-4 saati buluyordu. Ben söyleyeyim, sen anla.

Pil sağlığe her zaman düşer telefonu kullandığın sürece. Genelde düşük güç modu kullanılması önerilmiyor diye biliyorum yt den araştırabilirsin.

Bende onları araştırdığım için böyle bir konu açtım zaten, içime kurt düştü. Açmayacağım herhalde. Belki 35-40 olduğunda 60'a kadar tekrar şarj ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…