iPhone 13 ekran koruyucusunun altında su kaldı

shokexe

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 13'ümün arka kamerasına birkaç damla su geldi. Gelen sular yavaş yavaş yayılarak ön ekran koruyucumun içine girmiş ve leke bırakmış. Ayrıca ekran koruyucumun içerisinde toz var. Birkaç gün böyle kullansam, zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararı olacağını sanmıyorum. Ama yayıldıkça koruyucu kendini atabilir.

Şu an koruyucumu çıkarttım, sabah büyük ihtimalle koli bandıyla üstündeki tozları alıp tekrar takacağım.
Pek mantıklı olduğunu sanmam. Yeni takılmış gibi olmayacağını bilmelisiniz. Nasıl bir koruyucu onuda bilmiyorum fakat malzemesine göre yeniden yapışmayabilir.

Pek mantıklı olduğunu sanmam. Yeni takılmış gibi olmayacağını bilmelisiniz. Nasıl bir koruyucu onuda bilmiyorum fakat malzemesine göre yeniden yapışmayabilir.
sunix marka ekran koruyucu hocam zaten birkaç gün bu şekilde idare edip sonrasında spigen yada buff markasının koruyucusunu almayı düşünüyorum.

Şimdi taktım hocam en azından üzerindeki tozlar bir nebze azaldı.

Son düzenleme:
umarım atmaz kendini hocam birkaç gün. iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…