iPhone 13 ekrandaki beyaz renklerin sarı tonlarında olması

Benimki de öyle. Renk filtresinden ayarladım kullanıyorum. Bu gerçekten bir kusur mu yoksa OLED ekranlar mı böyle? Değişim istesek yaparlar mı?

Benimki de öyle. Renk filtresinden ayarladım kullanıyorum. Bu gerçekten bir kusur mu yoksa OLED ekranlar mı böyle? Değişim istesek yaparlar mı?

Ben de filtre ile kullanıyorum. Yarın Apple zorluya gideceğim durumla ilgili bilgiyi sizinle de paylasirim.

Oledlerde bu durum mevcut ve amoled kullanmaya alışmış olanlara bu durum bir sorunmuş gibi geliyor.
İphone 11den galaxy s21 e gectim amoled ekran başta çok parlak geliyordu gözüm alismis olabilir belki ama bu ekranda da sarılık bariz ya. Apple marka diğer oled cihazlarda da bu şekilde mi durum

Senden haber bekliyorum, içime kuşku düştü artık

Senden haber bekliyorum, içime kuşku düştü artık

Şimdi Apple Store'dan ciktim bu durumun normal olduğunu Apple'ın 2 farklı panel ureticisiyle calistigini bir panelin mavi beyaz digerinin mavi sari olduğunu soylediler ve bu durumun Pro modellerde olmadigini da belirttiler. Kisacasi tam anlamiyla bir sacmalik.

Harbiden saçmalıkmış. Satarken gelde anlat durumu en azından güncelleme ile sistem kendisi ayarlasa ekranı daha iyi olurdu. Şimdilik filtre ile kullanmaya devam öyleyse.

Harbiden saçmalıkmış. Satarken gelde anlat durumu en azından güncelleme ile sistem kendisi ayarlasa ekranı daha iyi olurdu. Şimdilik filtre ile kullanmaya devam öyleyse.

Ben satacağım telefonu böyle kullanamam.

Kanka burda önce yoğunluğu fulle ve herşey masmavi olana kadar tonla oyna tam maviyi aldiginda yogunlugu sifirla en dogru rengi bu sekilde alabilirsin

Dosya Ekleri

• 7BB0E69A-A3A5-4894-9505-3AA809C77AD2.png
    87 KB · Görüntüleme: 397
Son düzenleme:
Ben satacağım telefonu böyle kullanamam.

Kanka burda önce yoğunluğu fulle ve herşey masmavi olana kadar tonla oyna tam maviyi aldiginda yogunlugu sifirla en dogru rengi bu sekilde alabilirsin
Ben de bu şekilde.

Dosya Ekleri

• E82E973F-C9AC-4443-B402-B5A0E531C02B.png
    90,2 KB · Görüntüleme: 401
Çok mavi olmuyor mu o şekilde ya.
Senin dediğin şekilde yaptım. Apple teknik serviste çalışan bir arkadaşa telefonda sordum, o da 2 farklı ekran üreticisi olduğunu söyledi. Şimdi ekran değişimi veya telefon değişimi yapsak aynı ekran paneli ile gelebilir dedi. Kullanmaya devam etmemi önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…