iPhone 13 eskidi mi?

ysfakbyr06

Kilopat
2025 Nisan ayında iPhone 13 aldım. Ne zamana kadar kullanılır? Ne zaman ömrü biter? Eski bir model mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2025 Nisan ayında iPhone 13 aldım. Ne zamana kadar kullanılır? Ne zaman ömrü biter? Eski bir model mi?

Beklentiye bağlı hala iPhone 6 kullananlar var, 60 Hz muhabbetinden dolayı benim için outdated cihaz onun harici gayet yeterli kullanmak istersen 10 senede kullanırsın.

Minimum 5 yıl rahat kullanılır. 5 yıldan fazla bir süre iPhone 8 kullandım, son 2-3 yılında ise hiç güncelleme yapmamıştım, telefonda bir kez bile kasma / donma olmadı. Şu an da aktif olarak ( 2.5 yıldır ) 14 Pro Max kullanıyorum, iOS 17 yüklü cihazda, bunda da aynı şekilde en ufak kasma, donma, ısınma vs. yaşamıyorum.

Bende yılbaşında almayı düşünüyorum. Tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?

iPhone Xden 15'e 2 hafta önce geçtim pil ve yazın aşırı ısınma dışında sorun yoktu. 13 yüksek ihtimalle sizi en az 4-5 yıl götürür.

Bende yılbaşında almayı düşünüyorum. Tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?

Benim arkadaşlarımdan bazıları kullanıyor uzun vadede donma kasma yapabiliyor illaki iPhone olmasını istemiyorsanız diğer modellere bakmak sizin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…