iPhone 13 eskidi mi?

Benim arkadaşlarımdan bazıları kullanıyor uzun vadede donma kasma yapabiliyor illaki iPhone olmasını istemiyorsanız diğer modellere bakmak sizin için daha iyi olur.

Xiaomi Samsung kullandım yazılımları berbat iPhone çok akıcı hızlı alırsam gene iPhone alırım

Yani hocam bu kadar sıkıldıysan bu cihazdan sat üstüne para koy 15 veya 16e al.

Yazılım desteği bitince almayı düşünüyorum

Xiaomi Samsung kullandım yazılımları berbat iPhone çok akıcı hızlı alırsam gene iPhone alırım.

Üst segment Apple kullanıp giriş segment Samsung/Xiaomi'ye sallıyor tipik yorum diye düşünüyorum Xiaomi konusunda bir nebze katılıyorum fakat Samsung'da durumlar farklı. Daha önce eline hiç S24 fe/honor 400 Pro almamış ki nereden bilsin.

Xiaomi Samsung kullandım yazılımları berbat iPhone çok akıcı hızlı alırsam gene iPhone alırım.

Yazılım desteği bitince almayı düşünüyorum.

O zamanda elindeki cihaz için fiyat kırmaya başlıyorsun paran varsa degitirmek istiyorsan beklemek anlamsız.

POCO X3 Pro vardı bende şarjı aşırı hızlı bitiyordu anakart arızası var.

X serisi F serisi ile farklı teyzemde de X3 Pro vardı kamerası falan çalışmıyor ve şarjı çok hızlı bitiyordu hatta çok ısınıyordu ısınma sorunu vb X serilerinde olur F serisi daha farklı bir seri ve daha dayanıklı akrabalarımdan biri hala POCO F4 kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı.

Bu bütçede iPhone almak isteyenler için mantıklı mı? "bu bütçede"

S24 al geç derim, daha iyisi yok o fiyata. Ucuz Android kullanıp genelleme yapmayalım, Android'i kötü görme devri bitti, sadece segmentlere göre kalite var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…