Benim arkadaşlarımdan bazıları kullanıyor uzun vadede donma kasma yapabiliyor illaki iPhone olmasını istemiyorsanız diğer modellere bakmak sizin için daha iyi olur.
Üst segment Apple kullanıp giriş segment Samsung/Xiaomi'ye sallıyor tipik yorum diye düşünüyorum Xiaomi konusunda bir nebze katılıyorum fakat Samsung'da durumlar farklı. Daha önce eline hiç S24 fe/honor 400 Pro almamış ki nereden bilsin.
X serisi F serisi ile farklı teyzemde de X3 Pro vardı kamerası falan çalışmıyor ve şarjı çok hızlı bitiyordu hatta çok ısınıyordu ısınma sorunu vb X serilerinde olur F serisi daha farklı bir seri ve daha dayanıklı akrabalarımdan biri hala POCO F4 kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı.
Üst segment Apple kullanıp giriş segment Samsung/Xiaomi'ye sallıyor tipik yorum diye düşünüyorum Xiaomi konusunda bir nebze katılıyorum fakat Samsung'da durumlar farklı. Daha önce eline hiç S24 fe/honor 400 Pro almamış ki nereden bilsin.
O zamanda elindeki cihaz için fiyat kırmaya başlıyorsun paran varsa degitirmek istiyorsan beklemek anlamsız.
S24 al geç derim, daha iyisi yok o fiyata. Ucuz Android kullanıp genelleme yapmayalım, Android'i kötü görme devri bitti, sadece segmentlere göre kalite var.