iPhone 13 güç tuşu hissizleşti

Anladım hocam haftaya götüreceğim Gürgençler'e bakalım ne yapacaklar yardımınız için teşekkürler.

Anladım hocam haftaya götüreceğim Gürgençler'e bakalım ne yapacaklar yardımınız için teşekkürler.
Bende de aynı sorun var alalı daha 2 ay oldu hocam, götürdünüz mü durum nedir? Ben de garantiye götüreceğim bu gidişle. Dokunmatik gibi geliyor bastığımı hissetmiyorum ama kapanıyor telefon işlevi yerine getiriyor yine.

Rica ederim, zaten bunların yaşanması normal, hangi cihazı kullanırsanız kullanın bir süre sonra bunu farkedersiniz, geçmiş olsun.
Hareketli profil fotoğrafını nasıl yaptın hocam?

Götürmedim vallahi hocam uğraşacak vaktim olmadı onunla.

Götürmedim vallahi hocam uğraşacak vaktim olmadı onunla.
Benimkinin neden böyle olduğunu az çok tahmin edebiliyorum, çok sert bir kılıf kullanıyordum ve toz birikiyordu. Telefonu temizlemek için kılıfı ne kadar nazik çıkarmaya çalışsam da güç tuşu demek ki zorlandı artık daha hissis klik sesi çok daha dikkatle duyuluyor, hissizleşti. Ne zaman götürürüm bilmem artık, orijinal kılıfı aldım ama tuş çoktan gitti bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…