iPhone 13 günlük kullanımda ısınıyor

Iphone 13

Zeptopat
Daha fazla  
iPhone 13 telefonumu alalı henüz bir ay olmadı. İlk günden beri ısınma sorunu yaşıyorum. Sosyal medya ya da basit bir oyun uygulamasında 7-8 dk vakit geçirdikten sonra ısınmaya başlıyor. Apple desteği aradığımda yaz aylarında aldığımız bir şikayet dendi. Yalnız şu an halen devam ediyor. Tüm kullanıcılarda durum böyle mi? Böyleyse bile kabul edilir değil bence. Servise bilerek götürmek istemiyorum. Çünkü sormadan parça değişikliği yapılabiliyor. Daha önceden başıma gelen bir durumdu. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı yüksek bir ısınma değilse normal. Benim cihazım da yaz sıcağında biraz ısınıyor fakat umursamıyorum.

Şimdi ısınmak var, ısınmak var. Dediğiniz gibi sosyal medyada (ateş) gibi bir ısınma söz konusu ise garantiye verilmeli. Bende S23 kullanıyorum yaz aylarında tüm cihazlar için (neredeyse) geçerli açıklamaları. Ama sadece sosyal medyada ateş gibi dokunulmayacak derecede ise sıkıntı var. Ama normal sıcaklık geliyorsa ele sıkıntı yok.

Görüntülü konuşma video vesaire izlendiğinde oluyor.Az bi ısınma ile başlayıp süreye göre artıyor.Çevremdeki iPhone kullanıcıları işe konuşuyorum.Normalse neden onlarda aynı değil durum?

Aşırı yüksek bir ısınma değilse normal. Benim cihazım da yaz sıcağında biraz ısınıyor fakat umursamıyorum.
Cihazınız sıfır mı?Bir de tüm kullanıcılarda neden durum aynı değil o zaman?

Evet. Tamamen aynı derecelerde olacak diye bir durum yok. Aşırı fazla değilse dert etmeyin.

Görüntülü konuşma video vesaire izlendiğinde oluyor.Az bi ısınma ile başlayıp süreye göre artıyor.Çevremdeki iPhone kullanıcıları işe konuşuyorum.Normalse neden onlarda aynı değil durum?
Görüntülüde ısınır normaldir. Kışın da olsa ısınır. Ama video izlerken ısınması pek de normal değil. Dışarıda, plajda vs. izlerseniz yine normal denebilir evde serin ortalama yerlerde ise sıkıntı. Birkaç güncellemeyi bekleyin eğer durum böyleyse. Düzelmezse DFU moduna alarak sıfırlayın.

Her Yarım saati aşan kullanımda aşırı ısınıyor video görüntülü konuşma oyun vs . Bu normal mi gerçekten . Servise gitmeli miyim ?

Önemli olan ısının ne derece olduğu ortalama her cihaz bu hava koşullarında ısınır doğal olarak bu ısı size yansıyabilir hafifte olsa hissedebilirisiniz ama yok kaynıyor derseniz orası ayrı bir mesele şayet cihazınız dediğiniz gibi yeni bir aylık cihazsa ısınma ilk günü gibi devam ediyor pil ömrünüz ( günü çıkaramama vb sık şarja takıyorsanız şimdiden) ve bu bir süre daha böyle devam ediyorsa işin ehli yetkili bir servise danışınız sorun donanımsal değil yazılımsal bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…