iPhone 13 hala alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar sıfır iPhone 13 almak istiyorum. Alınır mı? Android kullanmak istemiyorum. Şu an 11 kullanıyorum. Bir de 13 ne zamana kadar güncel kalır?

Alınır minimum 5 sene daha çok rahat götürür. Fakat 11'den 13'e geçmen oyun oynamıyorsan sana daha güzel ekran ve daha uzun pil kullanımı dışında pek bir performans farkı sunmaz.

Arkadaşlar sıfır iPhone 13 almak istiyorum. Alınır mı? Android kullanmak istemiyorum. Şu an 11 kullanıyorum. Bir de 13 ne zamana kadar güncel kalır?

Güncellikten çok seni ne kadar tatmin eder orası şüpheli çünkü görünüş ve kağıt üstü hiçbir ekstra özelliği yok aralarında. Sadece geliştirilmiş hali before-before.

Hocam 13 almaktansa Samsung S24'e bakılabilir daha yeni cihaz bir kez Android'e şans verin asla üzmez sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…