iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
30000
Tek lens bence de kotu ama illa iPhone isteyen birine bunu onerebilirim. Sanki 13'un 120 Hz ekrani varda konusuyorsunuz.
Tamam da kanka, Tek lens nedir allahını seversen? Bir kaç teknolojik yenilik dışında neyi olabilir ki. Bana sorarsan fazlasıyla eksisi var.

Aradaki fiyat farki nedir?
Neden 2021 yilinda cikmis fosil telefon almak istiyorsun? Daha iyi alternatifler var. iPhone 16e, Honor 200 Pro alabilirsin.

Tamam da kanka, Tek lens nedir allahını seversen? Bir kaç teknolojik yenilik dışında neyi olabilir ki. Bana sorarsan fazlasıyla eksisi var.
16e'nin 8 GB RAM'ini da unutmamak lazim. Android'in 16'sina esit oluyor bu. Nasil iPhone 13'deki 4 GB RAM, 8 GB RAM'e esitse bu da ayni.

Aradaki fiyat farki nedir?
Onun için arayışa girmeniz gerekiyor hocam. Yenilenmiş almayın da, tanıdık telefonculara uğrayabilirsiniz fiyat farkı tahminimce daha az olur (128gb için söylüyorum) Temiz bulabilirseniz alınır. 3uTools ile test edersiniz değişen parca var mı yok mu diye.

3uTools bir ise yaramiyor maalesef artik. Degisen parcayi bulamiyor artik.

Tek lens bence de kotu ama illa iPhone isteyen birine bunu onerebilirim. Sanki 13'un 120 Hz ekrani varda konusuyorsunuz.
Iphone önerdiğinize göre sizde Apple'ın Ram yönetimi konusunda iyi olduğunu biliyorsunuzdur. 4GB ram dediğiniz telefon (Androidlere laf atmıyorum) 8gb olan androidlerden daha fazla arka planda uygulama çalıştırabiliyor. (Fanboyluk olarak algılanmaz umarım)

3uTools bir ise yaramiyor maalesef artik. Degisen parcayi bulamiyor artik.
Anlık olarak uygulama ne durumda bilmiyorum fakat 5 ay önce ben telefon alırken çalışıyordu.

Ustteki mesajimda belirttim. Apple'in RAM yonetimi harikadir.

Gerçekten 16e'nin fiyatını yeni gördüm, sizce alınır mı? Kamera derdim yok, şu anda S22 kullanıyorum ama inanılmaz ısınıyor ve pilini de çok hızlı tüketiyor, bıktım artık...

Gerçekten 16e'nin fiyatını yeni gördüm, sizce alınır mı? Kamera derdim yok, şu anda S22 kullanıyorum ama inanılmaz ısınıyor ve pilini de çok hızlı tüketiyor, bıktım artık...
Dostum telefondan beklentin nedir? Belki daha iyi bir seyler buluruz. Bir de butce nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…