iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
30000
İphonda yasaklı sitelere giris yapabilir muyuz bir arkadaş demişti de bana.

Dostum telefondan beklentin nedir? Belki daha iyi bir seyler buluruz. Bir de butce nedir?
biraz gösteriş seviyorum bataryası ekranı güzel olsun telefondan oyun oynamayı fazla sevmem genelde pc den oynarım kasası güzel olsun yeter bana

Dostum telefondan beklentin nedir? Belki daha iyi bir seyler buluruz. Bir de bütçe nedir?

Yani uzun süreler beni devam ettirebilecek animasyonları kasmayan bir telefon arıyorum iOS bu konuda en iyisi ve MacBook almayı planlıyorum iPad'imde var bir ekosistem kurarım en kötü.

Yani uzun süreler beni devam ettirebilecek animasyonları kasmayan bir telefon arıyorum iOS bu konuda en iyisi ve MacBook almayı planlıyorum iPad'imde var bir ekosistem kurarım en kötü.

MacBook kesinlikle tavsiye etmem.

MacBook kız arkadaşim kullanıyor ona göre güzel ama bana göre berbat.

MacBook kesinlikle tavsiye etmem.

Oyun cihazı olarak başka bir ürün alacağım her şeyin yerinde olmasını seviyorum işimi yaparken oyun oynama rahatlığına erişmek işimi yapmamı engelliyor bu yüzden cihazların amacına hizmet etmesini seviyorum diğer cihazlar gibi yanımda büyük adaptörle gezmeyi sevmiyorum rahat 2 günümü geçirebileceğim kablo ihtiyacı olmayan bir cihaz neden tavsiye edilmesin ki şu an 40bin lira bandında M4 MacBooK'den güzel bir cihaz önermek imkansız sessiz hafif ve uzun ömürlü. 2013 MacBook Pro ile bile hala işlerimi halledebiliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…