iPhone 13 hala alınır mı?

lenzyy330

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat etrafta çok ısınıyor şarjı çok çabuk bitiyor gibi söylentiler var öyle uzun süre kullanmayacağım en fazla 1-2 sene kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum. Günlük hayatta yoğun kullanan bir insan değilim ama herkes gibi arada oyun oynadığım çok yoğun kullandığım günler oluyor sizce 1-2 sene kullanım için uygun mudur beni pişman eder mi?

Uygun 2-3 sene gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iPhone 13 almayı düşünüyorum fakat etrafta çok ısınıyor şarjı çok çabuk bitiyor gibi söylentiler var öyle uzun süre kullanmayacağım en fazla 1-2 sene kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum. Günlük hayatta yoğun kullanan bir insan değilim ama herkes gibi arada oyun oynadığım çok yoğun kullandığım günler oluyor sizce 1-2 sene kullanım için uygun mudur beni pişman eder mi?

Kardeşim iPhone 13 Pro aldı. 11'den geçti. Çok memnun, iyi ki almışım diyor.
İkinci el temiz almanı öneririm. Elinde de telefon varsa bir miktar indirim yapıyorlar.

2015'ten beri iPhone dışında pek az telefon kullandım. Geçen ay anneannemin telefonu bozuldu, ona da bi S24 FE aldım. Kesinlikle iPhone 13'e o parayı vereceğine S24 FE almalısın. Dünyalar var aralarında.

Yani illa iPhone alman gerekiyorsa al ama bence çok daha iyi telefonlar var o paraya.

Bende aynı ikilemde kaldım sonra bayağı araştırıp Samsung S24 aldım Plus değil ben büyük telefon sevmiyorum çünkü eğer fiyat daha dengeli kalsın istersen S24 FE de alabilirsin arkadaşımda var kamera görüntü neredeyse S24 ile aynı fark yok bile denebilir.

3-4 yıllık bir cihaza hala o kadar para verileceğini düşünmüyorum, hak etmiyor çünkü. iPhone şartsa ikinci el bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı