iPhone 13 hala alınır mı?

Yani iPhone kullanım açısından daha rahat daha güvenilir geliyor o yüzden iPhone olursa benim için daha iyi bütçe konusuna gelirsek Türkiye'de yaşamıyorum 400 euro bütçem var.

Dediğim gibi gün içinde çok kullanmıyorum zaten çalıştığım için sadece tatil günleri arada canım sıkılırsa oyun oynarım.

Yani Samsung fanatiği filan değilim ama bu iPhone inadınız kendinize zarar veriyor kamera açısından işlemci açısından ekran kalitesi açısından hem daha güncel hem daha verimli cihaz varken 4 yıl önce çıkmış cihazı almaya çalışman anlamsız ve komik geliyor. Hani belirbi bütçenin üzerinde her telefon iyi zaten direk kişisel tercih ama bütçeni bu kadar kısıp iPhone diye tutturmak harbi düşüncene isteğine saygım var ama fakir kafası.

14'e daha yeni bir işlemci dersen kendi yorumunu söylemiş olmuyorsun hocam neyse.

Hocam bellek farkı filan da var illa kamerasi daha iyidir IP 14 dun

3 4 yıllık cihaz bence sıfırı alınmaz. Temiz ikinci el bulunursa bakılabilir. Pro model olsa daha iyi olur

iPhone 13 alacağıma iPhone 16e alırım çok daha iyi cihaz.

Dostum Avrupa'da yaşıyorum son model telefonu istesem şu dakika gidip alırım elimdeki telefon çok sorunlu olduğu için geçici olarak bir telefon arıyordum yani öyle gidip de 1200 euro vermek istemedim geçici bir telefona seneye iPhone 18 almayı düşünüyorum o yüzden bekliyorum. (neden şu an son model almıyorsun diye sorarsanda iPhone 17 çıkmasına daha 1-2 ay var 16 almama sebebim çıkalı 1 sene oldu onu alacağıma aynı fiyata seneye 18 alırım az çok biliyorsunuzdur burada öyle her ay zam gelmiyor fiyatlar sabit)

iPhone 13 alacağıma iPhone 16e alırım çok daha iyi cihaz.

Arasındaki fiyat farkında haberiniz var mı?

S24 daha mantıklı, parasını hak etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…