IPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
35 40 arası
Gündelik kullanım için gayet yeterli bir cihaz. Aktif olarak uzun süredir kullanıyorum şahsen çok memnunum. Ama Android tarafında daha güzel alternatifleri olduğunu unutmamak lazım. Benim çok memnun olma sebebim halihazırda güçlü bir tabletim olduğu için telefonu sosyal medya ve alo demek dışında kullanmamamdan kaynaklı. Eğer çok sık dışarı çıkan, çok fazla fotoğraf çekinen, rekabetçi oyunlar oynayan birisiyseniz Android daha mantıklı. Eğer sadece günlük hayat için lazımsa da işinizi rahat görür. Ek olarak ekosistem için kesinlikle alınır.

İllaki iPhone olsun diyorsanız alınır; Samsung tarafında o fiyata daha iyi telefonlar da var örneğin S24 veya S24 Plus biraz daha eklediğiniz de S25 alınabilir.

Bana kalırsa baz model herhangi bir iPhone alınmaz zira 60Hz çağ dışı ekranı ile bence seçilmemesi için yeterli bir tercih. Ek olarak Samsung S24 serisinde baz modelde fiyat performans dengesini bir de yazılım desteği ve yapay zeka ile öyle bir yakaladı ki iPhone 13 fiyatına baz model S24 hatta daha ucuza S24 FE almak varken bence yine iPhone 13 almak çok mantıklı bir tercih değil.
Ancak illa iPhone alacağım diyorsanızda ekran yenileme hızı dışında pişman etmez bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…