Yenilenmiş cihazlar 2. elden iyi falan değil. Çoğu parçası değiştirilmiş ve orijinalmiş gibi gösteriliyor. Ve 1 yıldan sonra sıkıntı çıkarıyor donmaya başlıyor.
Bence 0 13 almak biraz mantıksızlaşıyor 2.el olarak daha üst bir modele bakabilirsin akıcılık olarak sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama 13 2 yıl içinde güncelleme kesecek 2.el daha üst model daha fazla işini görür bence.
Yenilenmiş cihazlar 2. elden iyi falan değil. Çoğu parçası değiştirilmiş ve orijinalmiş gibi gösteriliyor. Ve 1 yıldan sonra sıkıntı çıkarıyor donmaya başlıyor.
Bu da benim kafamı karıştırıyor açıkçası çevremde hiç yenilenmiş cihaz alan yok senelerdir telefoncu bir arkadaşımdan telefon alıyorum ortalama ikinci el 1 sene garantili iPhone 13 27 lira bandında bunu tercih etmek daha iyi olur sanırım.
Android düşünürsen S24FE tam paket bir cihaz o fiyatlara ancak 13de kötü cihaz değil benim için tek eksisi batarya süresi. Yenilenmiş cihazlara bulaşma. Temiz Faturalı içi açılmamış garantili ikinci el 13lere bakman daha iyi olur.