iPhone 13 hızlı ısınıyor

Hasan3

Centipat
Daha fazla  
Cihaz 5-6 aylık. Bugün canım sıkıldı Minecraft indirdim App Store'dan. İlk defa oyun yükledim fakat bir 10-15 dakika oynadım. İlk başta parlaklık yavaş yavaş düştü sonra da oyun aşırı şekilde donmaya kasmaya başladı. Oyundan çıktım cihaz fazla şekilde ısınmıştı. Kılıftan bile rahatça hissediliyordu. Bu telefonda mı bu şekilde yoksa benim cihazımla alakalı bir sorun mu?

Yaz ayındayız. Ve kılıfla siz dışarı bırakılmaya çalışılan sıcaklığı içeride hapsediyorsunuz. Ayrıca Minecraft'ta chunklar vesaire fazlaysa haliyle yüksek yük biner. Kılıfsız oynayın ve serin yerde oynayın.

Kaç derecelere ulaştı? sıcak hava+iPhone 13'ün termal yetersizliği Minecraft gibi bir yükte aşırı ısınmaya ardından cihazın kendini kısıtlamasına sebep olmuş olabilir.

Chunk’ı ayarladım, kılıfı da çıkardım. Yüksek rakımlardayım, bu yüzden burada hava sıcak değil; yine de 15 dakika içinde oyun oynanamayacak hâle geliyor.

Kaç derecelere ulaştı? sıcak hava+iPhone 13'ün termal yetersizliği Minecraft gibi bir yükte aşırı ısınmaya ardından cihazın kendini kısıtlamasına sebep olmuş olabilir.

Derece olarak ölçmedim fakat oyun oynanamayacak hâle geliyor. Burada hava sıcak değil.

Hocam pil sağlığı hala iyi durumda ve 5 6 aylık sıfır cihaz olsa bile aşırı ısınması normal çünkü iPhone 13 soğutma anlamında kötü bir cihaz. Termal olarak başarısız hatta parlaklık kısmaya çalışması falan da normal ancak 15 dakikada kasmaya başlamasına pek anlam veremedim açıkçası. 15 dakikada kasmaya başlayacak bir throttle yemesi garip.

Evet, saat geçse normal derim fakat 10-15 dakika içinde bu şekilde olması garip. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…