Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 7 Nisan 2024 #1 Merhaba bütçem maksimum 700TL, QCY T13 düşünüyorum ama dip ses sorunu var diyorlar (ANC de aynı şekilde). Önerileriniz nedir?
Merhaba bütçem maksimum 700TL, QCY T13 düşünüyorum ama dip ses sorunu var diyorlar (ANC de aynı şekilde). Önerileriniz nedir?
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 511 Çözümler 10 7 Nisan 2024 #2 Çakma Air Podslara bakabilirsiniz hem ucuzlar ve gerçekten kaliteliler.
E Exedar Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 466 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 QCY HT05 ve 07 modellerine bakabilirsin.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.184 Makaleler 15 Çözümler 502 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Nisan 2024 #4 T13 alınabilir. iPhone 8 Plus ve QCY HT05 ikilisi kullandığım için ANC modda ses gelebildiği doğru derim fakat rahatsız etmiyor.
T13 alınabilir. iPhone 8 Plus ve QCY HT05 ikilisi kullandığım için ANC modda ses gelebildiği doğru derim fakat rahatsız etmiyor.
zvack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 829 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Nisan 2024 #5 calendula dedi: Çakma Air Podslara bakabilirsiniz hem ucuzlar ve gerçekten kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Kulak sağlığı açısından çakma kulaklık önermem Woonzy dedi: Merhaba bütçem maksimum 700TL, QCY T13 düşünüyorum ama dip ses sorunu var diyorlar (ANC de aynı şekilde). Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Maksimum demişsiniz ama yine de çıkma şansınız varsa: https://www.hepsiburada.com/anker-s...3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV000049D0S5 yoksa zaten o fiyat bandında başka düzgün bir seçenek olmadığı için QCY T13 alabilirsiniz.
calendula dedi: Çakma Air Podslara bakabilirsiniz hem ucuzlar ve gerçekten kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Kulak sağlığı açısından çakma kulaklık önermem Woonzy dedi: Merhaba bütçem maksimum 700TL, QCY T13 düşünüyorum ama dip ses sorunu var diyorlar (ANC de aynı şekilde). Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Maksimum demişsiniz ama yine de çıkma şansınız varsa: https://www.hepsiburada.com/anker-s...3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV000049D0S5 yoksa zaten o fiyat bandında başka düzgün bir seçenek olmadığı için QCY T13 alabilirsiniz.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 7 Nisan 2024 #6 T13 Anc kullanıyorum anc yok gibi bir şey onun dışında performansından memnunum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
T13 Anc kullanıyorum anc yok gibi bir şey onun dışında performansından memnunum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 7 Nisan 2024 #7 484334 dedi: T13 Anc kullanıyorum anc yok gibi bir şey onun dışında performansından memnunum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dip ses var mı? calendula dedi: Çakma Air Podslara bakabilirsiniz hem ucuzlar ve gerçekten kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Çakma almam hocam zvack dedi: Kulak sağlığı açısından çakma kulaklık önermem Maksimum demişsiniz ama yine de çıkma şansınız varsa: https://www.hepsiburada.com/anker-s...3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV000049D0S5 yoksa zaten o fiyat bandında başka düzgün bir seçenek olmadığı için QCY T13 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alabilirim bunu, başka öneriniz var mı?
484334 dedi: T13 Anc kullanıyorum anc yok gibi bir şey onun dışında performansından memnunum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dip ses var mı? calendula dedi: Çakma Air Podslara bakabilirsiniz hem ucuzlar ve gerçekten kaliteliler. Genişletmek için tıkla... Çakma almam hocam zvack dedi: Kulak sağlığı açısından çakma kulaklık önermem Maksimum demişsiniz ama yine de çıkma şansınız varsa: https://www.hepsiburada.com/anker-s...3949-anker-turkiye-garantili-p-HBCV000049D0S5 yoksa zaten o fiyat bandında başka düzgün bir seçenek olmadığı için QCY T13 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Alabilirim bunu, başka öneriniz var mı?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 7 Nisan 2024 #8 Woonzy dedi: Dip ses var mı? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım cihazda böyle bir sorun yok. Ama ben de bahsedildiğini duydum biraz şans işi gibi.
Woonzy dedi: Dip ses var mı? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım cihazda böyle bir sorun yok. Ama ben de bahsedildiğini duydum biraz şans işi gibi.