squelchh Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Selamlar, Yeni 13 sipariş ettim. Orijinal adaptör olarak altta linkteki ürünü mü almamız gerekiyor? Bilgisi olan destek atabilir mi? 20 W USB C Güç Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2024
Selamlar, Yeni 13 sipariş ettim. Orijinal adaptör olarak altta linkteki ürünü mü almamız gerekiyor? Bilgisi olan destek atabilir mi? 20 W USB C Güç Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com
VW GOLF Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzeen 5 5600 Nvidia RTX 3070 32GB 3600MHZ Ram 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2024 #2 Evet maalesef.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.228 Çözümler 6 11 Ekim 2024 #3 squelchh dedi: Selamlar, Yeni 13 sipariş ettim. Orijinal adaptör olarak altta linkteki ürünü mü almamız gerekiyor? Bilgisi olan destek atabilir mi? 20 W USB C Güç Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Orijinal urun tavsiye ederim, evet attiginiz urun.
squelchh dedi: Selamlar, Yeni 13 sipariş ettim. Orijinal adaptör olarak altta linkteki ürünü mü almamız gerekiyor? Bilgisi olan destek atabilir mi? 20 W USB C Güç Adaptörü - Apple (TR) Apple Store Arama Sonuçları www.apple.com Genişletmek için tıkla... Orijinal urun tavsiye ederim, evet attiginiz urun.
Eyüp Köse Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 Bende Apple'ın kendi sitesinden almıştım linkteki ürün doğru alabilirsiniz.
squelchh Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #5 Tahmini teslimat bir hafta gösteriyor yaklaşık. Mağazadan almak daha doğru olacak teşekkürler arkadaşlar.
Tahmini teslimat bir hafta gösteriyor yaklaşık. Mağazadan almak daha doğru olacak teşekkürler arkadaşlar.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 11 Ekim 2024 #6 Evet orijinal olan bu, kargo beklemek istemezsen gidip mahalle telefoncularından çakma alma. Kafalamasınlar seni.
Evet orijinal olan bu, kargo beklemek istemezsen gidip mahalle telefoncularından çakma alma. Kafalamasınlar seni.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.228 Çözümler 6 11 Ekim 2024 #7 armas dedi: Evet orijinal olan bu, kargo beklemek istemezsen gidip mahalle telefoncularından çakma alma. Kafalamasınlar seni. Genişletmek için tıkla... Aldigim Apple adaptor cakma mi konusu gelmesin hocam aman
armas dedi: Evet orijinal olan bu, kargo beklemek istemezsen gidip mahalle telefoncularından çakma alma. Kafalamasınlar seni. Genişletmek için tıkla... Aldigim Apple adaptor cakma mi konusu gelmesin hocam aman
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 11 Ekim 2024 #8 nwc00 dedi: Aldigim Apple adaptor cakma mi konusu gelmesin hocam aman Genişletmek için tıkla... Tanıdığım çoğu telefoncu sağ olsun, telefonculara karşı güvenimi çok arttırdılar. (!)
nwc00 dedi: Aldigim Apple adaptor cakma mi konusu gelmesin hocam aman Genişletmek için tıkla... Tanıdığım çoğu telefoncu sağ olsun, telefonculara karşı güvenimi çok arttırdılar. (!)