Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.572 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:20 #1 Elimde iPhone 13 var, şu an iOS 18.5 ile kullanıyorum ama iOS 26'ya geçme ile kalma arasında kaldım. Sizin iOS 26 yorumlarınız nelerdir? iOS 26 developer Beta'yı kullanırken pek memnun kalmamıştım o yüzden geri 18.5'e düşürmüştüm telefonu.
Elimde iPhone 13 var, şu an iOS 18.5 ile kullanıyorum ama iOS 26'ya geçme ile kalma arasında kaldım. Sizin iOS 26 yorumlarınız nelerdir? iOS 26 developer Beta'yı kullanırken pek memnun kalmamıştım o yüzden geri 18.5'e düşürmüştüm telefonu.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 903 Çözümler 4 Bugün 00:42 #2 Umut Nas dedi: Elimde iPhone 13 var, şu an iOS 18.5 ile kullanıyorum ama iOS 26'ya geçme ile kalma arasında kaldım. Sizin iOS 26 yorumlarınız nelerdir? iOS 26 developer Beta'yı kullanırken pek memnun kalmamıştım o yüzden geri 18.5'e düşürmüştüm telefonu. Genişletmek için tıkla... Ben iPhone 16 kullanıyorum şarjın hızlı bitmesi kasma donma hiç yaşamadım 13'te bilemem fakat güzel bir işletim sistemi.
Umut Nas dedi: Elimde iPhone 13 var, şu an iOS 18.5 ile kullanıyorum ama iOS 26'ya geçme ile kalma arasında kaldım. Sizin iOS 26 yorumlarınız nelerdir? iOS 26 developer Beta'yı kullanırken pek memnun kalmamıştım o yüzden geri 18.5'e düşürmüştüm telefonu. Genişletmek için tıkla... Ben iPhone 16 kullanıyorum şarjın hızlı bitmesi kasma donma hiç yaşamadım 13'te bilemem fakat güzel bir işletim sistemi.
Baddie Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:45 #3 Umut Nas dedi: Elimde iPhone 13 var, şu an iOS 18.5 ile kullanıyorum ama iOS 26'ya geçme ile kalma arasında kaldım. Sizin iOS 26 yorumlarınız nelerdir? iOS 26 developer Beta'yı kullanırken pek memnun kalmamıştım o yüzden geri 18.5'e düşürmüştüm telefonu. Genişletmek için tıkla... Ben 11 kullanıyorum ve kasma bile yok 11 de dahi. Bence güncelle, Liquid glass olayı güzel olmuş açıkçası.
Umut Nas dedi: Elimde iPhone 13 var, şu an iOS 18.5 ile kullanıyorum ama iOS 26'ya geçme ile kalma arasında kaldım. Sizin iOS 26 yorumlarınız nelerdir? iOS 26 developer Beta'yı kullanırken pek memnun kalmamıştım o yüzden geri 18.5'e düşürmüştüm telefonu. Genişletmek için tıkla... Ben 11 kullanıyorum ve kasma bile yok 11 de dahi. Bence güncelle, Liquid glass olayı güzel olmuş açıkçası.
VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 993 Çözümler 7 Bugün 00:56 #4 Bende 16 Pro Max var bende nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. 26.1'den önce geçilmez gibi.
Bende 16 Pro Max var bende nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. 26.1'den önce geçilmez gibi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.572 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:09 #5 arabacı adam dedi: Ben iPhone 16 kullanıyorum şarjın hızlı bitmesi kasma donma hiç yaşamadım 13'te bilemem fakat güzel bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... 16 Plus ve 16 Pro Max modelini kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar ve geç diyorlar ama işte kararsız kaldım. Baddie dedi: Ben 11 kullanıyorum ve kasma bile yok 11 de dahi. Bence güncelle, Liquid glass olayı güzel olmuş açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende de ayrıyeten 11 var ama 11'de aşırı donma ve kasma gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Belki pil sağlığı düşük olduğundandır bilemiyorum. VValtieL dedi: Bende 16 Pro Max var bende nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. 26.1'den önce geçilmez gibi. Genişletmek için tıkla... 26.1'i beklemek gayet mantıklı.
arabacı adam dedi: Ben iPhone 16 kullanıyorum şarjın hızlı bitmesi kasma donma hiç yaşamadım 13'te bilemem fakat güzel bir işletim sistemi. Genişletmek için tıkla... 16 Plus ve 16 Pro Max modelini kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar ve geç diyorlar ama işte kararsız kaldım. Baddie dedi: Ben 11 kullanıyorum ve kasma bile yok 11 de dahi. Bence güncelle, Liquid glass olayı güzel olmuş açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bende de ayrıyeten 11 var ama 11'de aşırı donma ve kasma gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Belki pil sağlığı düşük olduğundandır bilemiyorum. VValtieL dedi: Bende 16 Pro Max var bende nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. 26.1'den önce geçilmez gibi. Genişletmek için tıkla... 26.1'i beklemek gayet mantıklı.
Baddie Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:00 #6 Umut Nas dedi: 16 Plus ve 16 Pro Max modelini kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar ve geç diyorlar ama işte kararsız kaldım. Bende de ayrıyeten 11 var ama 11'de aşırı donma ve kasma gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Belki pil sağlığı düşük olduğundandır bilemiyorum. 26.1'i beklemek gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... Benim garantiden 0 gelmişti şu an pil 99 ama ben sıfırlama bölümünden tüm ayarları sıfırla yapınca düzeldi bugün. Yoksa bende de vardı kasmalar arada.
Umut Nas dedi: 16 Plus ve 16 Pro Max modelini kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar ve geç diyorlar ama işte kararsız kaldım. Bende de ayrıyeten 11 var ama 11'de aşırı donma ve kasma gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Belki pil sağlığı düşük olduğundandır bilemiyorum. 26.1'i beklemek gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... Benim garantiden 0 gelmişti şu an pil 99 ama ben sıfırlama bölümünden tüm ayarları sıfırla yapınca düzeldi bugün. Yoksa bende de vardı kasmalar arada.
VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 993 Çözümler 7 Bugün 12:07 #7 Umut Nas dedi: 16 Plus ve 16 Pro Max modelini kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar ve geç diyorlar ama işte kararsız kaldım. Bende de ayrıyeten 11 var ama 11'de aşırı donma ve kasma gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Belki pil sağlığı düşük olduğundandır bilemiyorum. 26.1'i beklemek gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... En iyisi 26.1.1 veya 26.1.2 gibi sürümleri beklemek. O zaman kullanıcı yorumlarına göre geçilebilir. Şu anki sürümden hep şikayet görüyorum.
Umut Nas dedi: 16 Plus ve 16 Pro Max modelini kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar ve geç diyorlar ama işte kararsız kaldım. Bende de ayrıyeten 11 var ama 11'de aşırı donma ve kasma gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Belki pil sağlığı düşük olduğundandır bilemiyorum. 26.1'i beklemek gayet mantıklı. Genişletmek için tıkla... En iyisi 26.1.1 veya 26.1.2 gibi sürümleri beklemek. O zaman kullanıcı yorumlarına göre geçilebilir. Şu anki sürümden hep şikayet görüyorum.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.032 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 56 dakika önce #8 Ben kullanıyorum fazla bir sorun yaşamadım.