iPhone 13 için kılıf önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
iPhone 13 için kılıf önerir misiniz? Saydam istemiyorum, var zaten. Ya da kılıf almak için site de önerebilirsiniz.

Aşağıdaki kılıf modelini iPhone 8'de uzun yıllar kullandım, şimdi de 1 yıldır 14 Pro Max'te kullanıyorum, telefonu çok iyi koruyor. Kaliteli, aylarca soyulma vs. yapmıyor. 2-3 farklı renk alıp temiz kullanırsanız yıllarca götürür. Spigen gibi markalara yüzlerce ₺ vermenize gerek yok.

Spigen markasının kılıflarını inceleyebilirsiniz.

Ha reklam yapmak gibi olmasın, kendim Spigen bile kullanmıyorum ama bunu illa haberlerde görmüşsünüzdür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kurtulan telefonda Spigen kılıf vardı, kılıfa güçlü demelerinine bir dayanak daha oldu :)

Ha reklam yapmak gibi olmasın, kendim Spigen bile kullanmıyorum ama bunu illa haberlerde görmüşsünüzdür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kurtulan telefonda Spigen kılıf vardı, kılıfa güçlü demelerinine bir dayanak daha oldu :)

Hocam iyi güzelde 1K veremem kılıfa :D 200 lira en fazla.

Ben daha renkli, desenli bir kılıf düşünüyordum. bu nasıl sizce?

1K verdikten sonra neden 1K verildigini anlarsiniz buyuk ihtimalle hocam, bende sizin gibi dusunuyordum.

Parasına değer muhtemelen ama şu an alamam. Belki ileride.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı