O nasıl oluyor bilmiyorum şahsen. Kredi notum yeni oluştu çok iyi değil kendi adıma çekmeyeceğim. Ödemede sıkıntı yaşamam.
Android ve İOS farkından dolayı daha stabil olduğu için İphone 13 alma taraftarıyım fanboyluk yok. Birileri yok yurtdışına giderim falan amacım sizce o mu yoksa 5-6 yıl kullanılacak bir cihaz mı ?
O nasıl oluyor bilmiyorum şahsen. Kredi notum yeni oluştu çok iyi değil kendi adıma çekmeyeceğim. Ödemede sıkıntı yaşamam.
Android ve İOS farkından dolayı daha stabil olduğu için İphone 13 alma taraftarıyım fanboyluk yok. Birileri yok yurtdışına giderim falan amacım sizce o mu yoksa 5-6 yıl kullanılacak bir cihaz mı ?
25-26 TL civarı kadar kredi kartınız olması gerekiyor, taksitli nakit avans için.
5-6 yıl üst düzey performans verecek şekilde kullanırsınız. A15 Bionic çip dünyanın en iyisi seçildi çünkü.
Aylık gelirim 40bin TL civarı, yine de 13e o kadar para asla vermem, bugüne kadar kullandığım en pahalı telefon 7bin TL. Hele kredi çekerek bu işlere hiç girilmez, daha 2. aydan telefonu kırsan ne olacak, telefon telefon işte.