iPhone 13 için MagSafe Kılıf ve Kablosuz şarj Aleti Önerisi

LuciferM.

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi iPhone 13 için MagSafe özellikli kılıf ve kablosuz şarj aleti almayı düşünüyorum. Sizce orijinal Apple kılıfını ve şarj aletini mi almalıyım? Yoksa sizin önerebileceğiniz başka alternatif var mı? Sararma yapmaması da çok iyi olur.

Orijinalden şaşma derim.

Ben iPhone 13 için orijinal şarj aleti ve kılıf kullanıyorum,
Şarj aleti olarak kesinlikle orijinal şarj adaptörü ve MagSafe şarj cihazı kullanın,
Kılıf olarak performansa bir avantaj veya dezavantaj sağlamayacağı için için muadil markalara yönelebilirsiniz.

O zaman dediğiniz gibi yapacağım. Zaten şuan orijinal 20W şarj aleti mevcut bende. Ama birden fazla apple ürünü şarj ettiğimden dolayı yeterli olmuyor. Aşağıya link bırakacağım bu yüzden dolayı şu adaptörden satın aldım umarım sıkıntı yaşamam.

Ugreen bildiğim kadarıyla gerçekten iyi bir marka ancak kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum, ekstra olarak MagSafe şarj cihazının tam performasla (15W) çalışabilmesi için Apple 20W adaptöre ihtiyaç duyuyor diye biliyorum.

Anladım dostum çok sağol yardımın için en kötü magsafe satın alırsam 20W olan ile kullanırım. Rica etsem bir kaç çeşidi olduğu için soruyorum siz hangisini kullanıyorsunu acaba?

Orijinal her zaman daha sağlıklı, alt markalara yöneleceksen Mcdodo var.

MagSafe battery, Duo ve adını hatırlamadığım bir tane daha modeli vardı o yüzden sordum.

MagSafe battery pack powerbank olarak kuulanılıyor mAh değeri çok düşük olduğu için gereksiz,

MagSafe Duo hem Apple wath hem de iPhone şarj etmek için güzel cihaz ancak şarj olurken kullanmak sıkıntıya düşer.

Benim kullandığım MagSafe şarj aygıtı ise güci direkt adaptörden alarak şarj etmeye yarıyor, telefon dışında qi teknolojisini destekleyen ürünler ile kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…