Şöför56 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Merhaba, elimde %94 değişensiz garantili bir iPhone 13 var bunu 14 Pro (yurt dışı) takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Merhaba, elimde %94 değişensiz garantili bir iPhone 13 var bunu 14 Pro (yurt dışı) takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.668 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2025 #2 Yurt dışı cihaz temizse olabilir eğer yılda sadece 8 ay kullanmak sizin için problem olmayacaksa, 2 telefonla gezmek zorunda kalacaksınız çünkü.
Yurt dışı cihaz temizse olabilir eğer yılda sadece 8 ay kullanmak sizin için problem olmayacaksa, 2 telefonla gezmek zorunda kalacaksınız çünkü.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 Şöför56 dedi: Merhaba, elimde %94 değişensiz garantili bir iPhone 13 var bunu 14 Pro (yurt dışı) takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 2 cihaz dolaşabilirim derseniz mantıklı.
Şöför56 dedi: Merhaba, elimde %94 değişensiz garantili bir iPhone 13 var bunu 14 Pro (yurt dışı) takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... 2 cihaz dolaşabilirim derseniz mantıklı.
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2025 #4 Değişme derim yurt dışında garanti yok, 8 ay kullanım süresi vs.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.177 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #5 Üste para verirse olabilir. Tabi 4 ay başka cihazla da gezmen gerekecek. YD diye verdiği cihaz kusursuz olmalı. Toplama, değişen vs. varsa hiç bulaşma.
Üste para verirse olabilir. Tabi 4 ay başka cihazla da gezmen gerekecek. YD diye verdiği cihaz kusursuz olmalı. Toplama, değişen vs. varsa hiç bulaşma.
Şöför56 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #6 Wanhedaa dedi: Yurt dışı cihaz temizse olabilir eğer yılda sadece 8 ay kullanmak sizin için problem olmayacaksa, 2 telefonla gezmek zorunda kalacaksınız çünkü. Genişletmek için tıkla... 4 ayda IMEI çakma falan diyorlar ne kadar doğru tam bilmiyorum ama konuyla alakalı bilginiz var mı? Blackbeard dedi: Değişme derim yurt dışında garanti yok, 8 ay kullanım süresi vs. Genişletmek için tıkla... Temizini bulmam gerekecek ama 4 ayda çakıyorlar galiba
Wanhedaa dedi: Yurt dışı cihaz temizse olabilir eğer yılda sadece 8 ay kullanmak sizin için problem olmayacaksa, 2 telefonla gezmek zorunda kalacaksınız çünkü. Genişletmek için tıkla... 4 ayda IMEI çakma falan diyorlar ne kadar doğru tam bilmiyorum ama konuyla alakalı bilginiz var mı? Blackbeard dedi: Değişme derim yurt dışında garanti yok, 8 ay kullanım süresi vs. Genişletmek için tıkla... Temizini bulmam gerekecek ama 4 ayda çakıyorlar galiba
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.668 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2025 #7 Şöför56 dedi: 4 ayda IMEI çakma falan diyorlar ne kadar doğru tam bilmiyorum ama konuyla alakalı bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey var fakat hocam bunlar Android gibi değil çok para istiyorlar.
Şöför56 dedi: 4 ayda IMEI çakma falan diyorlar ne kadar doğru tam bilmiyorum ama konuyla alakalı bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey var fakat hocam bunlar Android gibi değil çok para istiyorlar.
Şöför56 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #8 Wanhedaa dedi: Öyle bir şey var fakat hocam bunlar Android gibi değil çok para istiyorlar. Genişletmek için tıkla... 2 ay bile çaktırsak 2 ay harici telefonla idare edeceğiz artık teşekkür ederim
Wanhedaa dedi: Öyle bir şey var fakat hocam bunlar Android gibi değil çok para istiyorlar. Genişletmek için tıkla... 2 ay bile çaktırsak 2 ay harici telefonla idare edeceğiz artık teşekkür ederim