iPhone 13 ile iPhone 14'ün farkı ne?

bukix06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yıl sonuna kadar telefon almayı düşünüyorum, ikinci el almak istemedim güvenemediğim için. iPhone 13 ve 14'ün arasındaki 5000TL'ye değer mi? Bir de düz model almak istemezdim fakat Pro versiyonun sıfırı yok yenilenmiş var sadece ve onlara da güvenilmiyor almak istemedim. Zaten elimdeki telefon Samsung A51 60 Hz'e alışkınım yani. Yine de daha mantıklı farklı modeller tavsiye ederseniz iyi olur açıkçası.

Sadece 2 GB RAM diye biliyorum bende ikisinin arasındayım ama 14 1 sene daha güncelleme alacağından 5000 eğer rahatsanız değer gibi duruyor.

5000 daha verip daha yeni bir model almak daha mantıklı geldi bana açıkcası.

Telefonda genel olarak ne yapıyosunuz hocam yoğun mu kullanıyosunuz kamerası vs. önemli mi?

Telefonda genel olarak ne yapıyosunuz hocam yoğun mu kullanıyosunuz kamerası vs. önemli mi?
Valla sadece pes oynuyorum ara sıra,kamera aşırı önemli değil. Pil bir tık önemli ama benim için.

Vallahi sadece pes oynuyorum ara sıra, kamera aşırı önemli değil. Pil bir tık önemli ama benim için.

Hocam bence 16e size 14 yerine daha uygun hem yeni nesil işlemci daha büyük diye hatırlıyorum bataryasınıda.

Daha güncel uzun süre güncelleme alacak.

RAM yönündede 14ten iyi.

Hocam ben yurt dışı 16 almasaydım 14 yerine 16ede karar kılmıştım bence yurt dışı vs. almak istemiyorsanız 16e en mantıklısı.

Alabiliyorsanız bence 16enin görünüşü vesaire demeden 16e almaya çalıın.

13 ile 14 farklarına gelirsek hocam 2 GB RAM farkı var ve görünüşte böyle milimlik farklar var ve işlemcisi bir tık ama birçok ufak şekilde daha iyi ama gözle görülecek bir şey bile yok. Hani 13 -14 arasında kaldıysanız 13 alın ama başka modele çıkma şansınız varsa kesinlikle bu seçenekler arasında en iyisi 16e olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…