aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 iPhone 11'den 13'e aktarımda güncelleme istedi. İlk başta takıldı yeniden başlattım kurulumu. Sonra 5 6 7 saat kaldı diyor. Ciddi mi bu?
iPhone 11'den 13'e aktarımda güncelleme istedi. İlk başta takıldı yeniden başlattım kurulumu. Sonra 5 6 7 saat kaldı diyor. Ciddi mi bu?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.878 Makaleler 15 Çözümler 455 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Kasım 2024 #2 Düşer o sonradan. Hızlı oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Teru dedi: Düşer o sonradan. Hızlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 saat falan oldu da 3-4 saat de çok az değil. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Düşer o sonradan. Hızlı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-4 saat falan oldu da 3-4 saat de çok az değil.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.878 Makaleler 15 Çözümler 455 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Kasım 2024 #4 aboubakartubisi dedi: Hocam 3-4 saat falan oldu da 3-4 saat de çok az değil. Genişletmek için tıkla... Evet, hem güncelleme yapıp hem aktardığı için olabilir. Ben o yüzden güncellemeyi sonra yapmıştım. Artı 0 Eksi
aboubakartubisi dedi: Hocam 3-4 saat falan oldu da 3-4 saat de çok az değil. Genişletmek için tıkla... Evet, hem güncelleme yapıp hem aktardığı için olabilir. Ben o yüzden güncellemeyi sonra yapmıştım.
KS KS aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Teru dedi: Evet, hem güncelleme yapıp hem aktardığı için olabilir. Ben o yüzden güncellemeyi sonra yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi sonra yap diye bir seçenek bizde yok. Nasıl yaptınız? Teru dedi: Evet, hem güncelleme yapıp hem aktardığı için olabilir. Ben o yüzden güncellemeyi sonra yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer öyle bir seçenek varsa lütfen söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Teru dedi: Evet, hem güncelleme yapıp hem aktardığı için olabilir. Ben o yüzden güncellemeyi sonra yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi sonra yap diye bir seçenek bizde yok. Nasıl yaptınız? Teru dedi: Evet, hem güncelleme yapıp hem aktardığı için olabilir. Ben o yüzden güncellemeyi sonra yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer öyle bir seçenek varsa lütfen söyleyin.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.878 Makaleler 15 Çözümler 455 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Kasım 2024 #6 aboubakartubisi dedi: Güncellemeyi sonra yap diye bir seçenek bizde yok. Nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Başta mı ne çıkmıştı. Artık ortasındasınız vazgeçilmiyordur. Artı 0 Eksi
aboubakartubisi dedi: Güncellemeyi sonra yap diye bir seçenek bizde yok. Nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Başta mı ne çıkmıştı. Artık ortasındasınız vazgeçilmiyordur.
KS KS aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #7 Teru dedi: Başta mı ne çıkmıştı. Artık ortasındasınız vazgeçilmiyordur. Genişletmek için tıkla... Ben iki kere baktım hiç çıkmadı öyle bir yer. Artı 0 Eksi
Teru dedi: Başta mı ne çıkmıştı. Artık ortasındasınız vazgeçilmiyordur. Genişletmek için tıkla... Ben iki kere baktım hiç çıkmadı öyle bir yer.