iPhone 13 iOS 26.1 yapılır mı?

caseiin

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, 26.1 yayınlandı. Sizce iPhone 13'e yapılmalı mı? Sıfır cihaz.

Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim.

Önermiyorum, pil ömrü ve ısınma hatrı sayılacak kadar değişiyor.

Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim.

Hocam bir tek bendemi sorun olmaz ben hiçbir zaman sorun yaşamadım 1 yılı aşkındır bu telefon bende hiç şartjın yetmediği olmadı güncellemelerde sorun yaşamadım.

Önermiyorum, pil ömrü ve ısınma hatrı sayılacak kadar değişiyor.

Hocam çoğu kişi de ufak tefek şeyler olup düzeliyor hatrı sayılır değişiklik olacağını sanmıyorum.

Yapacağım hocam teşekkürler.

Hocam çoğu kişi de ufak tefek şeyler olup düzeliyor hatrı sayılır değişiklik olacağını sanmıyorum.

Yapacağım hocam teşekkürler.

Yapın hocam içiniz rahat olsun, 13 güçlü bir telefon 11 değil ki olumsuz bir etkisi olsun. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…