caseiin Centipat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 20:25 #1 Selam arkadaşlar, 26.1 yayınlandı. Sizce iPhone 13'e yapılmalı mı? Sıfır cihaz.
anche Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:30 #2 Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim.
Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim.
OrkunErkmen Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 219 Bugün 20:31 #3 Önermiyorum, pil ömrü ve ısınma hatrı sayılacak kadar değişiyor.
kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 907 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:32 #4 anche dedi: Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tek bendemi sorun olmaz ben hiçbir zaman sorun yaşamadım 1 yılı aşkındır bu telefon bende hiç şartjın yetmediği olmadı güncellemelerde sorun yaşamadım.
anche dedi: Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tek bendemi sorun olmaz ben hiçbir zaman sorun yaşamadım 1 yılı aşkındır bu telefon bende hiç şartjın yetmediği olmadı güncellemelerde sorun yaşamadım.
caseiin Centipat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 20:33 #5 OrkunErkmen dedi: Önermiyorum, pil ömrü ve ısınma hatrı sayılacak kadar değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu kişi de ufak tefek şeyler olup düzeliyor hatrı sayılır değişiklik olacağını sanmıyorum. anche dedi: Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yapacağım hocam teşekkürler.
OrkunErkmen dedi: Önermiyorum, pil ömrü ve ısınma hatrı sayılacak kadar değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu kişi de ufak tefek şeyler olup düzeliyor hatrı sayılır değişiklik olacağını sanmıyorum. anche dedi: Güncelleme yaptıktan sonra ilk saatler şarj çabuk gider, ufak takılmalar olur 13'e özgü bir şey değil zaten hepsinde öyle. Yapılmalı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yapacağım hocam teşekkürler.
anche Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 21:03 #6 caseiin dedi: Hocam çoğu kişi de ufak tefek şeyler olup düzeliyor hatrı sayılır değişiklik olacağını sanmıyorum. Yapacağım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yapın hocam içiniz rahat olsun, 13 güçlü bir telefon 11 değil ki olumsuz bir etkisi olsun. İyi sosyaller.
caseiin dedi: Hocam çoğu kişi de ufak tefek şeyler olup düzeliyor hatrı sayılır değişiklik olacağını sanmıyorum. Yapacağım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yapın hocam içiniz rahat olsun, 13 güçlü bir telefon 11 değil ki olumsuz bir etkisi olsun. İyi sosyaller.