iPhone 13 iOS 26'da kasıyor

• Konuyu başlatan boda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 94

boda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba temmuz ayında iPhone 13 aldım orijinal, Eylül ayında gelen iOS 26 güncellemesini yaptığımdan beri telefon bariz şekilde kasıyor ve donuyor. Şarj ettikten sonra kamerayı açmak istediğimde ya da ana ekrana girmek istediğimde inanılmaz şekilde kasıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? iOS 18‘deyken kasmıyordu.

Yeni sürümü bekleyin yada başka telefon alın. iPhone 13 bitti artık her konuda bağıra bağıra söylüyoruz ama yine de alınıyor. Daha fazla para verip pro modellerden alamıyorsanız android alın.

Güncellemeleri yapmayacaksın. Sorun çözülecek. Onun haricinde git telefoncuya 18'e geri çektirt düzelir onun haricinde bir şey yapamazsın.
Garanti dışı kalır cihaz eğer garantisi varsa. Resmi olarak geri döndürmenin imkanı yok.

Telefonu sıfırlayın hocam. Sıfırladıktan kasma probleminin çözüldüğünü söyleyenler var.
Arkadaş burada cihazın güncel olduğunu (ios 26) ve kastığını söylüyor. Sıfırladıktan sonra düzelmiş. Ayrıca cihazı sizinkiyle aynı. İşe yarar bence.

Merhaba temmuz ayında iPhone 13 aldım orijinal, Eylül ayında gelen iOS 26 güncellemesini yaptığımdan beri telefon bariz şekilde kasıyor ve donuyor. Şarj ettikten sonra kamerayı açmak istediğimde ya da ana ekrana girmek istediğimde inanılmaz şekilde kasıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? iOS 18‘deyken kasmıyordu.
iPhone 13’te 4 GB RAM olduğundan ötürü iOS 26’da kasıyor. iOS 26, en az 6 GB RAM isteyen bir işletim sistemi iyi performans için. Bir yerde yazmıyor ama durum bu. iOS 18’e de dönemezsiniz zaten imzalar kapalı.
Telefonu değiştirmelisiniz. iPhone 13 artık bitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı